Založ si blog

Teroristický čin na R. Fica: Dosiahla degenerácia Slovenska už vrchol? Ako bude rakovinový nádor našej planéty využívať umelú inteligenciu na Slovensku?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka.

 

Úvodom len zopakujem:

Kapitalizmus je zrúda! Ako to denne potvrdzujú všetky média.

(Český výraz to lepšie vystihuje, ako slovenský)

 

My Komunisti-21 si myslíme, že je dostatok overiteľných dôkazov, že zločin pokusu vraždy R. Fica je výsledkom zničenia úspešnej a humánnej socialistickej civilizácie po roku 1989, kde sa dodržiavali ľudské práva, a následnej kolonizácie a výchovy slovenských Motrokov na všetko použitie.

 

Opakujem:

Genetický predátorský Rakovinový nádor našej planéty, ktorý nás po roku 1989 kolonizoval, nepokladajúc nás za ľudí, ale len za korisť, nám  štandardne všetko dôležité zobral a začal po roku 1989 vychovávať novú generáciu slovenských moderných otrokov (Motrokov). Ako denne prinášajú správy, na Slovensku je už vychovaných ~ 40-50% populácie Motrokov na všetko použitie. Motroci v súčasnosti, fungujúci v mentálnom rozsahu, jesť, piť, cikať, kakať, súložiť, často hrdo demonštrujú na námestiach a prezentujú sa v médiách.

 

V súčasnosti Rakovinový nádor používa slovenských Motrokov vo vojne na zničenie Ruska a následne komunistickú Čínu. Slovenských Motrokov, ako metastáz rakovinového nádoru na Slovensku, vidieť často hrdo demonštrujúcich na námestiach a v médiách.

Každého, kto bráni tejto agende Rakovinového nádoru sa snažia odstrániť. Na Slovensku to boli už pár krát premiér V. Mečiar a v súčasnosti už pár krát premiér R. Fico.

 

Na otázku, či degenerácia Slovenskej spoločnosti dosiahla už vrchol, je odpoveď jednoduchá: Samozrejme že nie!

Takúto odpoveď prinášajú naše aj zahraničné denné správy.

Len opakujem, že nám komunistom sa ani vo sne neprisnilo, že spoločnosť na Slovensku môže až tak zdegenerovať pod vplyvom kapitalistických zákonov.

 

Ako bude rakovinový nádor našej planéty využívať umelú inteligenciu na Slovensku?

Odpoveď: Rovnako, ako v ostatných krajinách, kde sa rozšírili jeho metastázy.  

 

Je potrebné si uvedomiť, že využívaním umelej inteligencie dostal Rakovinový nádor zbraň, ktorá je účinnejšia, ako ostatné zbrane hromadného ničenia (ako napríklad: Slobodné demokratické voľby, alebo možnosť, že ktokoľvek môže kandidovať na akýkoľvek post v štátnej správe, alebo ako raketa Iskander vybavená jadrovou hlavicou).

 

Hypotetické príklady:

Napríklad, Rakovinový nádor dá úlohu umelej inteligencie:

Urob z Putina, Orbána, Fica alebo iného protivníka morálneho kreténa za jeden mesiac!

Umelá inteligencia vytvorí presný program pre médiá, kto, čo a kedy má čo povedať. Kedy majú ktorý klip dať v médiách.

Súčasná umelá inteligencia dokáže vyprodukovať video, kde bude vystupovať akákoľvek zvolená osoba (umelo vykonštruovaná), a bude opitá, nadrogovaná, prichytená v chúlostivých sexuálnych hrách alebo plánovať vraždu protivníka… Táto osoba bude rozprávať to, čo nikdy nepovedala. Bežný divák si neuvedomí, že je to len podvrh.

Toto bude vyšší stupeň demokracie!

Takto umelá inteligencia dokáže vytvoriť negatívny obraz o každom, kto sa bude brániť agende Rakovinového nádoru. Rakovinový nádor nepotrebuje ani nariadiť fyzickú likvidáciu protivníka, lebo vždy sa nájde v stáde Motrokov niekto, kto to za nich dobrovoľne urobí a bude hrdý, že urobil dobrý skutom.

 

Z umelou inteligenciou má Rakovinový nádor len jeden problém. Nie vo všetkých krajinách fungujú jeho metastázy, ako napríklad v Rusku, v komunistickej Číne, v Iráne …., no a preto sa ich v súčasnosti snaží zničiť. A samozrejme na to využíva s bude stále viac využívať zbraň hromadného ničenia, Umelú inteligenciu.

 

Záverom by som prosil antikomunistických mentálnych vykadencov, ako súčasť slovenských Motrokov, aby v diskusii dobre zakadili, a tým potvrdili správnosť môjho blogu.

Za kadenice v predchádzajúcich blogoch im ďakujem.

 

Karol Ondriaš

240517

Tento týždeň (jún 13. -15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny!

14.06.2024

Tento týždeň (jún 13.-15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny! Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. [...]

Odstrániť nenávisť na Slovensku? Nič ľahšieho!

20.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Posledné dni, po streľbe na pána premiéra Fica, v médiách a naokolo všetci hovoria, že je potrebné odstrániť nenávisť na [...]

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 85
Celková čítanosť: 295795x
Priemerná čítanosť článkov: 3480x

Autor blogu

Kategórie