Založ si blog

Priebežné výsledky súboja komunistickej Číny s kapitalistickými USA o vírus COVID-19

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Ako to vidíme my, komunisti z budúcej CP-II.BR:

 

Preambula:

 

Absolútnu moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera a jeho tvrdého jadra koalície zločincov je založená len a len na neobmedzenom súkromnom vlastníctve a kapitálu. Preto majú len jedného smrteľného nepriateľa. Sú to komunistické strany, ktoré majú v programe znárodnenie majetku Segregovaného Vyvoleného hamburgera, alebo jeho radikálne obmedzenie (ako napríklad budúca CP-II.BR). Preto Segregovaný Vyvolený hamburger pomocou masmédií vyrába mentálnych Vykadencov, ktorí majú nenávidieť socializmus, komunistické strany a komunistov, a budú v mene „humanity“ chrániť záujmy Segregovaného Vyvoleného hamburgera aj s nasadením života. Na Slovensku je to takto už 30 rokov. Skrátka, Vykadenci sú jedným z hlavných pilierov na ktorých stojí a padá moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera.

 

Ročná história súboja „nadradenej rasy“ s „menejcennou rasou“.

 

Pred vírusom COVID-19, pred rokom 2020, súboj „nadradenej a menejcennej rasy“ bol v oblasti supermanov, ktorých sme denne videli vo filmoch zo západnej produkcie. Kladní hrdinovia „nadradenej rasy“, elitní agenti CIA, FBI, špeciálne vojenské jednotky, dokonca aj Superman, Spideman… často bojovali a vždy porazili záporných hrdinov „menejcennej rasy“, ktorí boli často z Ruska alebo z Ázie, ktorí obchodovali s ľuďmi, s drogami, rádioaktívnym materiálom, bombami, biologickými zbraňami… Výsledok súboja bol vždy ten istý: predstaviteľ dobrej „nadradenej rasy“ zničil zlého predstaviteľa „menejcennej rasy“ a tým zachránil dobrú západnú civilizáciu.

Potvrdzuje to aj vedecká správa z USA z roku 2019, ktorá došla k záveru, že zdravotnícky systém USA je najlepší na svete a je najlepšie pripravený na pandémiu:

https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2020/04/02/komunisticka-cina-verzus-usa-virus-covid-19-vedecke-spravy-verzus-experimentalne-fakty/

Potvrdzovali to aj obrovské náklady na zdravotníctvo v USA oproti komunistickej Číne, ktoré zaručovali výhru USA nad Činov vo všetkých zdravotníckych parametroch.

https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2020/04/03/ako-virus-covid-19-odhalil-dodrziavanie-ludskych-prav-a-ucinnost-nakladov-na-zdravotnictvo-v-komunistickej-cine-a-v-usa/

 

Aká je realita? Aké sú priebežné výsledky reálneho súboja „nadradenej rasy“ s „menejcennou rasou“ o vírus COVID-19 (hranica je niekde na Morave?)?

 

Realita počtu nakazených a obetí vírusu CIVID-19 v USA, ako modelového kapitalisticko-politicko-ekonomického systému, je strašná. Dňa 15.4.2020 počet nakazených bol 615302 a počet obetí 26114. Tieto čísla je potrebné vynásobiť x 4,26 (čo je pomer obyvateľov Číny ku USA) aby sme ich mohli porovnať s Čínou. Prepočítané na počet obyvateľov Číny počet nakazených v USA je 2,62 milióna a počet obetí 111254; a tieto čísla budú stále rásť.

Realita počtu nakazených a obetí vírusu CIVID-19 v Číne, ako modelového socializmu s čínskymi charakteristikami: dňa 15.4.2020 bola 82295 nakazených a 3342 obetí; a tieto čísla rastú už mesiac veľmi zanedbateľne.

 

Výsledky v polčase súboja Čína:USA sú nasledovné:

32 x viac nakazených v USA, ako v Číne; Čína vyhráva nad USA 32 : 1.

33 x viac obetí v USA, ako v Číne; Čína vyhráva nad USA 33 : 1.

My z CP-II.BR predpokladáme, že na konci zápasu pomer môže byť až 50:1.

 

Z výsledkov vyplýva neuveriteľne profesionálny a efektívny zdravotnícky systém v komunistickej Číne oproti USA. Je to aj napriek tomu, že v USA (r. 2018) dávali na zdravotníctvo 16,9% z HDP, pričom v Číne len 5% z HDP. Výdavky na zdravotníctvo na jednu osobu v USA v roku 2018 boli 10 586 dolárov (USD). Je to najviac na svete. Výdavky na zdravotníctvo na jednu osobu v Čína 688 USD. Komunistická Čína dáva na zdravotníctvo na jednu osobu len 6,5% z toho, čo dávajú USA!

https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2020/04/03/ako-virus-covid-19-odhalil-dodrziavanie-ludskych-prav-a-ucinnost-nakladov-na-zdravotnictvo-v-komunistickej-cine-a-v-usa/

Podobné, i keď viac alebo menej radikálne výsledky by sme dostali porovnaním Číny s krajinami Západnej Európy prepočítané na počet obyvateľov Číny.

 

Pandémia vírusu COVID-19 vo svete a komunistický zázrak v Číne vyriešenia problému s vírusom je novou výzvou pre kapitalistické vlády, politikov a masmédiá pri zabezpečení výroby dostatočného množstva antikomunistických mentálnych Vykadencov.

 

Vidieť to denne v masmédiách, kde sa obviňuje Čína od výroby vírusu, zatajovania poznatkov o víruse, klamania v počte nakazených a obetí, ovplyvňovaní WTO, účelového získavania vplyvu v Európe a vo svete…

T.J. mnohé kapitalistické krajiny a ich politici hľadajú chybu v Číne a nie u seba.

 

Len poznamenávam, že najprestížnejší vedecký časopis NATURE sa 7.4.2020 ospravedlnil Číne za spájanie vírusu COVID-19 s Wuhanom a s Čínou.

 

Komunistická Čína, kde ekonomika už funguje na plné obrátky, dodávkami zdravotníckeho materiálu do celého sveta tam zachránila veľa životov (možno až  ~>milión?).

Myslíme si, že aj tento fakt prispeje k tomu, že sa zvýši nenávistná zúrivosť antikomunistických vodcov, politikov a masmédií proti úspechu komunistickej Číny a zosilní sa mentálna výroba antikomunistických Vykadencov na celom ideovom fronte.

 

Skoro som zabudol pripojiť našich päť axiómou, ktoré sa už stali overenými pravdami:

1.) Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.

2.) Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.

3.) Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

4.) Pravda: Kapitalistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať horšie, tým sa ja budem mať lepšie.

5.) Pravda: Naproti tomu, socialistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať lepšie, tým sa aj ja budem mať lepšie.

 

Karol Ondriaš,

200415

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284820x
Priemerná čítanosť článkov: 3473x

Autor blogu

Kategórie