Založ si blog

Prečo Koalícia genetických zločincov prehrala vojnu s Talibanom?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Pre pár dňami na niektorom slovenskom televíznom kanáli domáce zvieratko Segregovaného Vyvoleného Hamburgera oznámilo, že Američania po 20 ročnej “misii“ sa sťahujú z Afganistanu.

 

Škoda, že to bolo len domáce zvieratko, lebo keby malo na viac,

– tak by oznámilo, že koalícia demokratických genetických zločincov, s najlepším vojenským vybavením, prehrala vojnu s Talibanom vyzbrojeným primitívnymi zbraňami.

– Vysvetlilo by, že už nikto nevie, prečo koalícia genetických zločincov okupovala, terorizovala a zabíjala nevinných obyvateľov Afganistanu počas 20 rokov. Možno by usúdilo, že to asi to majú v génoch.

 

Pre nás KzB-KS-II.BR je najzaujímavejší fakt, ako rýchlo Taliban obsadil celý Afganistan a ako asi celá afganská armáda sa vzdala a možno prešla na pozíciu Talibanu.

Pripomínam, že koalíciu vojenských okupantov tvorilo v určitom období až 48 najdemokratickejších štátov sveta. Títo vyzbrojili a trénovali afganskú armádu 20 rokov a stálo to vraj až 8 miliárd dolárov (bolo by dobre vedieť, kto a ako trénoval Taliban!)

Američania predpokladali, že väčšina afganskej armády bude bojovať na strane “americkej demokracie“. Nestalo sa tak, a výsledok je práve opačný.

 

My KzB-KS-II.BR rozmýšľame: ako sa zachová japonská armáda, keď z amerických základní na území Japonska bude musieť odísť americká armáda?

– ako sa zachová juhokórejská armáda, keď z amerických základní na území Južnej Kórei bude musieť odísť americká armáda?

– ako sa zachová slovenská armáda, keď z amerických základní na v Európe (alebo Balkáne) bude musieť odísť americká armáda?

– atď…

 

Škoda, že koalícia kapitalistickej slobody a demokracie nedovolí súdiť v Norimbergu koalíciu genetických zločincov za zločiny v Afganistane.

 

Prečo Koalícia genetických zločincov prehrala vojnu s Talibanom?

My KzB-KS-II.BR si myslíme, že genetické vybavenie Koalície genetických zločincov je príliš morálne degenerované na stupeň a rozvoj civilizácie v 21. storočí.

 

Karol Ondriaš

210816

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284926x
Priemerná čítanosť článkov: 3475x

Autor blogu

Kategórie