Založ si blog

3. Televízny kanál a výroba Vykadencov

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

Všimol som si, že okolo 22.12.2019 televízia začala vysielať: 3. Televízny kanál, kde väčšina programov a filmov bola vyrobená počas komunistického zázraku novej humánno-progresívnej civilizácie – socializmu.

 

Podstatné na prezentácií týchto programoch je, že keď som stlačil na diaľkovom ovládači informáciu o programe, tak tam vždy bola informácia o čase (od kedy-dokedy), názov programu, jedna-dve vety súhrn programu a ešte v akom jazyky je program.

Podobné informácie som často našiel aj pri 1000-krát opakovaných vianočných socialistických rozprávkach, filmoch alebo seriáloch.

 

To podstatné v informáciách, o práve vysielanom programe, tam vždy chýbalo: chýbal mi rok, kedy bol program vyrobený, v ktorej krajine a ktorá inštitúcia program vyrobila, kto bol režisérom a scenáristom, poprípade hlavné herecké obsadenie…

 

Tieto podstatné informácie sú zakázané, pretože televízia po prevrate 1989 má hlavnú úlohu vyrábať antikomunistov a Vykadencov všetkého druhu a nie informovať.

 

Vykadenec sa jednoducho podstatné informácie o programoch (pomocou diaľkového ovládača) nesmie dozvedieť, pretože by zistil, že program vyrobili počas „komunistickej totality“, ale mohol by si všimnúť aj kvalitu, kultúrnosť a humánnosť programov vyrobených počas komunistického zázraku novej humánno-progresívnej civilizácie a porovnať ich so súčasnými programami.

 

Podobne je to aj so zahraničnými filmami, ktoré Vaše televízie vysielajú v neskorých nočných hodinách. Sú tam samé vraždy, streľba a vzájomné zabíjanie, všadeprítomný strach, nevraživosť, únosy, násilie…

Aj o týchto filmoch som vždy chcel vedieť, rok, kedy bol program vyrobený, v ktorej krajine, ktorá inštitúcia program vyrobila, kto bol režisérom a scenáristom, poprípade hlavné herecké obsadenie…

Chcel som to vedieť z jedného dôvodu: zistiť, ktorá krajina tak zdegenerovala, že produkuje takéto filmy, ktoré inštitúcie a ktorí režiséri tak zdegenerovali, že sa vyžívajú v násilí, vraždách, únosoch a masových streľbách do ľudí, kde život človeka nemá žiadnu hodnotu? Chcel som podľa toho zistiť, ktorú civilizáciu tieto filmy reprezentujú?

 

Len pripomínam, že filmy propagujúce vraždy, streľby a vzájomné zabíjanie, únosy, násilie… počas socializmu nikto nenatočil, ani to nikoho nenapadlo natočiť. Vyplývalo to automaticky z humánnosti socialistickej civilizácie.

 

Pretože súčasný kapitalizmus pri maximalizácii zisku vedie našu civilizáciu ku samozničeniu, budúca KS-II.BR víta postup televízie vo výrobe Vykadencov. Civilizácia postavená na Vykadencoch nemôže konkurovať rozvoju humánnej civilizácie Komunistickej Číny v súboji kapitalizmu so socializmom. Veríme, že televízia bude vyrábať Vykadencov ešte aspoň 10-20 rokov, čo bude stačiť komunistickej Číne a socializmu ovládnuť svet.

 

Nesmiem zabudnúť priložiť naše tri axiómy, ktoré sa už stali overenými pravdami:

 

  1. Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

 

Zároveň držíme palce Vykadencom aby potvrdili pravdivosť bloku, ako to zatiaľ vždy urobili, aj v diskusných príspevkoch.

 

Karol Ondriaš

191228

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280560x
Priemerná čítanosť článkov: 3464x

Autor blogu

Kategórie