Založ si blog

Veda potvrdila – neexistuje gén homosexuality. A čo gén Zveroženstva?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

Ganna a spol. dňa 30.08.2019 publikovali v Science (A. Ganna et al. Science 365, eaat7693; 2019; DOI: 10.1126/science.aat7693; J. Lambert, Nature, Vol. 573, 5.9. 2019; str. 14) článok, ktorý skúmal, či existuje gén homosexuality, ktorý by jednoznačne povedal, či osoba je homosexuálna alebo heterosexuálna. Vedci preskúmali gény u 500 000 ľudí (zväčša starších Európanov a z USA). Zistili, že existuje 5 genetických ukazovateľov, ktoré sú spojené s homosexualitou, avšak žiadna z nich nie je spoľahlivý ukazovateľ sexuálnej orientácie.

Výsledok je, že neexistuje gén homosexuality. Štúdia odhaduje, že príspevok genetiky ku sexuálnej orientácii je len do 25% (8% až 25%). Príspevok prostredia a kultúry prispieva 75% a viac ku sexuálnej orientácii.

 

Ako to vidíme my vzdelaní občania z budúcej KS-II.BR.

 

Z výsledkov štúdie vyplýva, že homosexuálnu orientáciu u mnohých ľudí, ktorí majú nevýznamne malý genetický príspevok ku homosexualite (alebo nemusia mať vôbec?) možno umelo navodiť vonkajším prostredím.

Povedané zjednodušene: Homosexuálnu orientáciu u mnohých ľudí, ktorý majú nevýznamne malý genetický príspevok ku homosexualite, možno umelo navodiť účelovým premývaním mozgov.

 

My vzdelaní občania z budúcej KS-II.BR si myslíme, že hnutie LGBT (lesbian, gay, bisexual a transgender) je často umele vytvárané, podporované a modulované Segregovaným Vyvoleným Hamburgerom, ktorý ho účelovo využíva pre svoje ciele.

 

My vzdelaní občania z budúcej KS-II.BR si myslíme, že v súčasnej totalitno-liberálnej spoločnosti, výroba hnutia LGBT a zaoberaním sa LGBT má odviesť spoločnosť od vážnych problémov našej civilizácie, ako napríklad: – súčasná činnosť Koalície zločincov vo svete alebo samozničenie civilizácie následkom zákonov kapitalizmu maximalizovať zisk.

 

My vzdelaní občania z budúcej KS-II.BR predpokladáme, že témou budúcich volieb (t.j. odviesť spoločnosť od vážnych problémov našej spoločnosti) môže byť ešte LGBT, ale ďalších volieb to môže byť už:

 

1.) Zveroženstvo, t.j. diskutovať o prijatí zákona o progresívne-liberálnom slobodnom práve občana zobrať si za manželku alebo manžela kohokoľvek zo zvieracej ríše. Bude to v rámci kampane za vyššiu demokraciu a slobodu, a za vyššie dodržiavania ľudských práv. Muž a žena budú mať konečne vysoko-liberálne právo slobody nájsť si vhodného partnera. Muž alebo žena sa bude môcť oženiť/vydať za milujúce zviera.

Ako zvyčajne, štáty a ľudia, ktorí budú proti tomuto zákonu, budú odsúdení za porušovanie ľudských práv a dokonca aj zvieracích práv.

My vzdelaní občania z budúcej KS-II.BR už teraz nedoporučujeme, aby si liberálne-osvietený muž zobral za manželku žraloka (t.j. žralokyňu), lebo manželstvo by trvalo ešte menej, ako súčasné manželstvá. V prípade, že by žralokyňa zožrala manžela – napríklad počas sexuálneho aktu, čo je rituálna vražda 1.stupňa, by bol problém s vysokými finančnými nákladmi doživotne uväznenej žralokyne (nesmieme zabudnúť, že Slovensko nemá more).

My vzdelaní občania z budúcej KS-II.BR ďalej nedoporučujeme, aby si liberálne-osvietená žena zobrala za muža nosorožca, pokiaľ nebudú legislatívne upravené povolené polohy pri sexuálnom akte a postup pri dedičnom konaní detí zveroženstva.

 

2.) ZveroGender. V rámci kampane za vyššiu demokraciu a slobodu, a za vyššie progresívne-liberálne dodržiavanie ľudských práv sa bude v predvolebnej hystérii nekonečne diskutovať o prijatí zákona na slobodnom právo občana vybrať si slobodne aj milujúce zvieracie pohlavie, ktoré mu najviac v danom čase vyhovuje.

Aj v tomto prípade, štáty a ľudia, ktorí budú proti tomuto zákonu, budú odsúdení za porušovanie ľudských práv a dokonca aj zvieracích práv.

My vzdelaní občania z budúcej KS-II.BR už teraz nedoporučujeme, aby si liberálne-osvietený muž zmenil mužské pohlavie za pohlavie Králika domáceho, rozbilo by mu to manželstvo. Doporučujeme to jedine v tom prípade, že by v rámci Zveroženstva mal za právoplatnú manželku Králičicu domácu).

My vzdelaní občania z budúcej KS-II.BR ďalej nedoporučujeme, aby si liberálne-osvietená žena menila zvero-pohlavie každý mesiac, pretože muži a zvieracie samce by sa z toho mohli zblázniť-zjančiť a podporilo by to ešte viac rozmach LGBT.

 

Záverom, my vzdelaní občania z budúcej KS-II.BR veríme, že súčasná liberálna totalita zabezpečuje totalitné premývanie mozgov tak dokonale, že médiá Segregovaného Vyvoleného hamburgera nebudú mať problém presvedčiť ľudí o správnosti Zveroženstva a ZveroGenderu. To, že nebudú mať problém dokazujú aj výsledky posledných dvoch prezidentských volieb.

 

Nesmiem zabudnúť priložiť naše tri axiómy, ktoré sa už stali overenými pravdami:

 

  1. Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

 

Zároveň prosíme progresívnych liberálov, aby v diskusných príspevkoch podporili pravdivosť tohto blogu, za čo im vopred ďakujeme.

 

Karol Ondriaš

191229

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280475x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie