Založ si blog

Vraždy v Bagdade v priamom prenose a naši bojovníci za ľudské práva

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

Ako prejav želania zdravia, šťastia a hojného božského požehnania v roku 2020, tvrdé jadro Segregovaného Vyvoleného Hamburgera – Koalícia zločincov, v priamom prenose dňa 3.1.2020 v Bagdade, medzi inými nevinnými ľuďmi, zavraždila aj generála iránskych vojsk Qasema Soleimaniho.

Ako dôvod uviedli, že tento zlý generál plánoval niečo zlé proti Segregovanému Vyvolenému Hamburgeru.

 

Pretože sa mi minuli antidepresíva, bál som sa prepnúť televíziu na slovenské kanály, takže ani neviem, ako túto vraždu v priamom prenose odsúdili v médiách slovenskí bojovníci za ľudské práva, slobodu a demokraciu, ako napríklad:

 

Ako to odsúdila prezidentka Z. Čaputová a jej družina…

nositelia súčasných vyznamenaní: Peter Zajac, Zuzana Mistríková, Zora Bútorová, František Mikloško, členovia Klubu Milady Horákovej a ďalšia stovka minulých vyznamenaných bojovníkov…

Kňažko, Budaj, Čelko, Hríb… a ďalšia stovka notorických bojovníkov za ľudské práva, slobodu a demokraciu…

Redaktori Denníka N, Sme…

Michal Havran a ostatné televízne hviezdy…

A tisíce ostatných, čo vystupujú denne v masmédiách…..

 

Verím, že sa to čoskoro dozviem (práve mi došiel na účet dôchodok – opäť nakúpim antidepresíva a zapnem televízor) a verím, že vo svojich vyhláseniach títo slovenskí bojovníci za ľudské práva, slobodu a demokraciu, odsúdili tieto vraždy v priamom prenose, vyjadrili ostrý postoj ku Segregovanému Vyvolenému Hamburgeru, za čo sa konečne nebudem musieť hanbiť.

 

Karol Ondriaš,

200104

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280511x
Priemerná čítanosť článkov: 3463x

Autor blogu

Kategórie