Založ si blog

CP-II. BR-02 a Znárodnenie

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

V súčasnosti technická úroveň zabíjania ľudí a ničenia majetku dosiahla > 1000 x vyššiu účinnosť, ako technika v II. Svetovej vojne. Cieľom všetkých vojen (možno až na nepatrné výnimky) bolo, aby si súkromná koalícia zločincov (často neznáma v pozadí) navýšila majetok.

Súčasný globálny vedeckotechnický rozvoj menenia mozgového softvéru a funkcie odmeny človeka (PBS), zavádzanie nových účinnejších robotických nukleárnych zbraňových systémov, atď… dosiahol hranicu, kde hrozí samozničenie civilizácie, pokiaľ budú mať jednotlivci a záujmové skupiny beztrestnú absolútnu moc, založenú len na ich neobmedzenom súkromnom majetku.

Tieto skupiny stále presadzujú najspravodlivejší zákon superliberálnej filozofie: “Čím máš viac majetku, tým máš sväté právo viac rozhodovať o tých, ktorí ho majú menej.”

 

Fakty dokazujú, že všetky súčasné rituálne tance o neprávostiach a zločinoch kapitalizmu už desaťročia nič neriešia, nedotýkajú sa toho podstatného.

Poukazovanie na negatíva kapitalizmu a hľadanie jeho ľudskej tváre, bez deklarovania socializmu ako východiska, sú vítané rituálne tance, ktoré majú viesť len ku kozmetickým zmenám a sú potrebné na zaistenie, aby podstata kapitalistického kanibalizmu ostala nedotknutá (ako v tomto duchu hovorí Slavoj Žižek).

 

Ako to chceme riešiť my vzdelaní občania z budúcej KS-II.BR:

 

KP-II.BR chce zabrániť degenerácii a samozničeniu ľudskej civilizácie a vybudovať nové politicko-ekonomicko-ľudské vzťahy novej humánnej civilizácie, ktorá by bola v súlade s globálnym vedeckotechnickým rozvojom. Preto v programe chce radikálne zmeniť ekonomické vlastnícke vzťahy a obmedziť výšku súkromného vlastníctva.

 

Napríklad:

 

– Maximálna výška súhrnného súkromného majetku na osobu bude buď 20000 násobok mediálnej minimálnej mesačnej mzdy, alebo 40000 násobok mediálneho minimálneho mesačného dôchodku alebo 20000 násobok mediánu čistého mesačného príjmu na osobu v domácnosti. Maximálna výška súhrnného súkromného majetku bude odvodená od jedného z týchto parametrov, pričom sa zoberie ten parameter z ktorého vyplýva najnižší súhrnný súkromný majetok na osobu. Každý majetok vyšší ako súhrnný súkromný majetok na osobu bude znárodnený bez náhrady. (Všetky násobky sa budú meniť podľa praktickej potreby).

– Všetka pôda, vodné zdroje, nerastné suroviny, strategické podniky, finančné inštitúcie, poisťovne, atď… sa znárodnia za náhradu neprevyšujúcu výšku súhrnného súkromného majetku na osobu.

– Maximálna výška majetku súkromnej firmy bude dvojnásobok súhrnného súkromného majetku na osobu. (Násobok sa bude meniť podľa praktickej potreby).

– Zavedie sa centrálne plánovanie a centrálne zákony, ktoré budú zaručovať: rovnaké sociálne práva, rovnakú mzdu za rovnakú prácu, rovnakú minimálnu mzdu, rovnaké pravidlá minimálneho dôchodku a odchodu do dôchodku, rovnakú materskú dovolenku, atď… pre všetkých obyvateľov planéty.

– Mnohé ďalšie prvky sa preberú z komunistického zázraku novej humane-progresívnej civilizácie v bývalom Východoeurópskom socialistickom bloku.

 

Nájsť spôsob, ako prakticky vykonať tieto radikálne zmeny v ekonomických vlastníckych vzťahoch a obmedziť výšku súkromného vlastníctva, je výzva pre ľavicu do budúcnosti.

 

My zdôrazňujeme, že všetky tieto drastické kroky k osobnému majetku sú zanedbateľné oproti drastickým krokom k osobnému majetku pri čiastočnom alebo významnom samozničení civilizácie, ktoré by vyplynuli z ďalších lokálnych vojen a z III. Svetovej vojny, ako vysoko pravdepodobných produktov kapitalizmu, kde je beztrestná absolútna moc jednotlivcov založená len na ich neobmedzenom súkromnom majetku.

 

Záverom už po 100. -krát zopakujem našich päť axiómou, ktoré sa už stali overenými pravdami:

 

  1. Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.
  4. Pravda: Kapitalistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať horšie, tým sa ja budem mať lepšie.
  5. Pravda: Naprotitomu, socialistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať lepšie, tým sa aj ja budem mať lepšie.

 

Zároveň prosíme progresívnych superliberálov, aby v diskusných príspevkoch, ako vždy, podporili pravdivosť tohto blogu, za čo im vopred ďakujeme.

 

Karol Ondriaš

200126

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283542x
Priemerná čítanosť článkov: 3458x

Autor blogu

Kategórie