Založ si blog

CP-II. BR-04 a Náboženstvo

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

Ľudský mozog, jeho myslenie a závery sa evolúciou NEVYVINULI na to, aby sme pravdivo vyriešili abstraktné alebo logické problémy, alebo utvárali správne závery z neznámych údajov, ako si väčšina ľudí myslí. Náš mozog sa vyvinul tak, aby výsledok riešenia problémov alebo neznámych javov viedol k záveru, ktorý by nás opäť dlhodobo presvedčil k správnosti, k spoločnému životu v našej kooperatívnej skupine , ako napríklad ku kmeňu, náboženskej skupine, ideológii, atď (1,2,3). Skrátka, mozog nie je stavaný tak, aby hľadal objektívnu pravdu (tá sa dá zistiť pomocou vedeckých metód).

 

Z toho vyplýva, že výsledok-úsudok „rozumne-rozmýšľajúcich“ ľudí môže byť nerozumný a až absurdný a závisí len od toho, akú matricu (ľudové – premývanie mozgov) a kedy mu ju médiá vytvoria v mozgu. Mnohí si podľa týchto matríc podvedome vytvárajú úsudok i napriek tomu, že už vedia, že tieto matrice nie sú pravdivé. Zistilo sa, že raz vytvorená v mozgu matrica-impresia, je pozoruhodne trvalá, ako napríklad v detstve dodaná matrica náboženstva alebo ideológia antikomunizmu (4,5,6,7,8).

 

Ako túto evolučne zastaranú mozgovú hardvérovú odchýlku chcú riešiť vzdelaní občania v budúcej CP-II.BR? Ako CP-II.BR plánuje riešiť problém vytvárania negatívnych matríc u človeka.

 

CP-II.BR si uvedomuje, že v kapitalizme, kde súkromná osoba má absolútne moc a právo pomocou svojich médií vytvárať mnoho typov negatívnych a pozitívnych matríc u človeka, táto otázka je neriešiteľná.

Z množstva matríc, ktoré sa v súčasnosti účelovo vytvárajú, tuná sa sústredím len na riešenie matrice náboženstva.

 

Ako som už mnohokrát pripomínal, keď sa narodí človek, narodí sa aj s mozgovým hardvérom a mozgovým softvérom, ktorý mu je geneticky daný. Tento mozgový hardvér a softvér sa bude, hlavne v prvých rokoch života, dopĺňať a modulovať okolím. Často sa mozgový hardvér a softvér od útleho veku násilne moduluje náboženstvom. Často potom človek po celý život verí v náboženstvo, ktoré mu bolo dodané v mladom veku, v rodine, v škole alebo v médiách, keď ešte nemal možnosť to ovplyvniť.

 

Preto CP-II.BR zakáže vyučovanie akéhokoľvek náboženstva pre deti až do 21. roku života a zakáže náboženské vysielania pre deti do 21. roku života. Po 21. roku života bude už každý mentálne schopný si vybrať ideológiu, náboženstvo alebo ateizmus. CP-II.BR sa bude zasadzovať za oddelenie náboženských organizácií od štátu, aby boli samostatné na úrovni občianskych združení. CP-II.BR bude presadzovať ateizmus pred náboženstvom.

 

Skoro som zabudol pripojiť našich päť axiómou, ktoré sa už stali overenými pravdami:

 

  1. Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.
  4. Pravda: Kapitalistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať horšie, tým sa ja budem mať lepšie.
  5. Pravda: Naprotitomu, socialistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať lepšie, tým sa aj ja budem mať lepšie.

 

Karol Ondriaš

200209

 

Poznámky:

 

1.) Hugo Mercier a Dan Sperber (The Enigma of Reason, https://www.amazon.com/Enigma-Reason-Hugo-Mercier/dp/0674368304)

2.) Steven Sloman a Philip Fernbach, “The Knowledge Illusion: Why We Never Think Alone” (Riverhead)

3.)  https://karolondrias.blog.pravda.sk/2017/08/06/technologie-ktore-pouzil-vyvoleny-hamburger-aby-z-vas-vyrobil-ludske-stado-na-akekolvek-pouzitie/

4.) https://karolondrias.blog.pravda.sk/2014/01/05/poskodzuje-nabozenstvo-vyvoj-mozgu-dietata/

5.) https://karolondrias.blog.pravda.sk/2017/09/10/je-viera-v-boha-a-prilahle-nadprirodzene-sily-mor-21-storocia-je-preferovanie-boha-pred-clovekom-mor-21-storocia/

6.) Napríklad, matrice vytvorené v mozgu na zničenie socialistickej civilizácie hovorili:

Že: Jednotné roľnícke družstvá, ako produkt zločinov komunistov, nefungujú a je potrebné ich rozbiť a pôdu dať opäť súkromníkom a potom Slovenské poľnohospodárstvo bude opäť prosperovať, ako napríklad v USA.

Že štátne priemyselné koncerny a podniky, ako produkt zločinov komunistov, nefungujú a je potrebné ich sprivatizovať a súkromný podnikateľ zabezpečí, aby podniky prosperovali, ako napríklad v kapitalistických krajinách.

Že štát je zlý vlastník podnikov.

Že štátne plánované hospodárstvo je produkt zločinov komunistov, nefunguje, a je potrebné to odstrániť, veď voľný kapitalistický trh to všetko vyrieši…

Že Stalin a tým aj komunisti sú zločinci a zabili 100 miliónov ľudí.

Že socializmus a Marxizmus prehral s kapitalizmom a odišiel na smetisko dejín.

Mozog mnohých, ešte aj po štvrť storočí, sa stále riadi týmito mozgovými matricami, i napriek tomu, že overiteľné fakty hovoria niečo iné.

7.) Výsledkom antikomunistických matríc sú aj zákony, kde ľudia, ktorí vybudovali komunistický zázrak v dodržiavaní ľudských práv, vo vzdelaní, v kultúre, vede, technike, v  poľnohospodárstve, priemysle sú prezentovaní ako zločinci a ľudia, ktorí ničili Slovensko sú odmeňovaní:

Novelizovaný Trestný zákon SR (§422d) s účinnosťou od 1.9.2011 hovorí, že popieranie, spochybňovanie, schvaľovanie alebo snaha o ospravedlňovanie zločinov režimov založených na komunistickej či fašistickej ideológii sa bude trestať uväznením na šesť mesiacov až tri roky. Prakticky, zákon zabezpečuje výchovu k „menejcennej slovenskej odrode“.

Zákon o protikomunistickom odboji č. 219/2006 Z. z., ktorý ustanovuje podmienky priznania postavenia účastníka protikomunistického odboja a pôsobnosť  Ústavu pamäti národa na úseku starostlivosti o účastníkov protikomunistického odboja. Zákon hovorí, že pod protikomunistickým odbojom sa rozumie aktívny odpor občanov proti komunistickému režimu prejavený či prejavovaný organizovane alebo individuálne v období od 6. októbra 1944 do 17. novembra 1989.

8.) http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=9&catid=47

 

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280551x
Priemerná čítanosť článkov: 3464x

Autor blogu

Kategórie