Založ si blog

Adela show a povinná výroba „slovenskej menejcennej rasy“?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Otázka: Je hlavným cieľom „Adela show“ permanentná povinná výchova „slovenskej menejcennej rasy“?

 

Ako to vidíme my, vzdelaní a zodpovední občania budúcej CP-II.BR:

 

Myslíme si, že je dostatočne veľa dôkazov, že Čínska komunistická strana už vybudovala a ďalej buduje novú humánne progresívnu civilizáciu, ktorá je diametrálne odlišná od profesionálne degeneračnej civilizácie kapitalistického kanibalizmu, ktorá nás vedie ku samozničeniu (dôkazy budú opäť v dnešných správach).

 

Preto, ako dôchodca, čítam už len čínske noviny v angličtine

http://www.chinadaily.com.cn/

http://www.xinhuanet.com/english/china/index.htm

pozerám čínsku televíziu

http://www.freeintertv.com/view/id-1099

Samozrejme pozerám ruské médiá:

https://www.1tv.ru/live

https://www.rt.com/on-air/

https://sputniknews.com/

a iné https://www.wsws.org/; BBC, DW, Euronews,

Na pobavenie pozerám hlavne CNN a BBC.

 

Takže na slovenské médiá akosi nechcem strácať čas. Ale raz za čas si pozriem, ako sa hýbe stupeň degenerovanosti našich médií.

Párkrát som videl asi po 1 minúte niečo s anglickým názvom „Adela show“.

Z úrovne a obsahu diskusie mi bolo ihneď jasné, že herecký tím Adela show sa vždy skladá z dospelých ľudí, ktorí tam profesionálne hrajú úlohu 5 ročných naivných a hlúpučkých chlapčekov a dievčatká, tliachajúci bezvýznamné sterilné blbosti v mentálnom rozsahu: jesť, piť, kakať, cikať a súložiť.

Musím uznať, hrali to výborne, lebo tak presvedčivo zahrať geneticky šľahnuté a mentálne vytunelované detičky je ozajstné profesionálne herecké umenie.

 

Musím si prečítať odbornú kritiku, či zhodnotí túto šou, ako každú doteraz, že je len súčasťou permanentnej povinnej výchovy „slovenskej menejcennej rasy“, ktorej sa herci dobre zhostili.

Zaujíma ma, či odborná kritika navrhne významnú hereckú cenu za tak profesionálne zahratie  domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

Skoro som zabudol preambulu:

 

Absolútnu moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera a jeho tvrdého jadra profesionálnej koalície zločincov je založená len a len na neobmedzenom súkromnom vlastníctve a kapitálu. Preto majú len jedného smrteľného nepriateľa. Sú to komunistické strany, ktoré majú v programe znárodnenie majetku Segregovaného Vyvoleného hamburgera, alebo jeho radikálne obmedzenie (ako napríklad budúca CP-II.BR). Preto Segregovaný Vyvolený hamburger pomocou masmédií vyrába mentálnych Vykadencov, ktorí majú nenávidieť socializmus, komunistické strany a komunistov, a budú v mene „humanity“ chrániť záujmy Segregovaného Vyvoleného hamburgera aj s nasadením života. Na Slovensku je to takto už 30 rokov. Skrátka, Vykadenci sú jedným z hlavných pilierov na ktorých stojí a padá moc  Segregovaného Vyvoleného hamburgera.

 

Nesmiem zabudnúť pripojiť našich päť axiómou, ktoré sa už stali overenými pravdami:

 

1.) Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.

2.) Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.

3.) Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

4.) Pravda: Kapitalistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať horšie, tým sa ja budem mať lepšie. Tento zákon sa uplatňuje v plnej nahote počas pandémie kononavírusu.

5.) Pravda: Naproti tomu, socialistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať lepšie, tým sa aj ja budem mať lepšie.

 

Na oživenie môjho blogu, by som prosil aspoň jedného antikomunistického mentálneho vykadenca, aby opäť v diskusii riadne zakadili. Vždy mi to robí radosť, len nesmiem prezradiť prečo.

 

Karol Ondriaš

200624

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

vojna na Ukrajine, delo

Ukrajina má ťažkosti na východe krajiny, nedostatok munície je závažný

16.04.2024 10:10

Už vo svojej analýze z predchádzajúceho dňa ISW upozornil, že Rusko by nedostatok munície mohlo využiť na ovládnutie mesta Časiv Jar.

Peter Pellegrini

Prieskum: Najdôveryhodnejším politickým lídrom je Peter Pellegrini

16.04.2024 09:49

Vyplýva to z prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza. Kto obsadil druhé a tretie miesto?

doprava

V Bratislave husto prší, doprava takmer skolabovala

16.04.2024 09:46, aktualizované: 10:01

Na D1 v smere od Senca cez Zlaté Piesky a Prístavný most do Petržalky hlásili vodiči zdržanie 40 minút.

Lukašenko

Mlátili ju hlava-nehlava. Bieloruska na toaletnom papieri opísala brutalitu Lukašenkovho režimu

16.04.2024 09:12

Kacarynu Novikavovú zatkli v júni 2023, keď mala na sebe iba nočnú košeľu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 279793x
Priemerná čítanosť článkov: 3454x

Autor blogu

Kategórie