Založ si blog

Boli všetky ponovembrové‘89 vlády len antikomunistickí mentálni vykadenci? V čom je založená ich profesionálna neschopnosť oproti komunistickému zázraku?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Ako to vidíme my, vzdelaní a zodpovední občania budúcej CP-II.BR:

 

Napríklad obrázky v prílohe a v publikáciách

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=26&catid=47

http://ondrias.sk/index.php/knihy.html?task=view&id=6&catid=47

alebo v predchádzajúcich mojich blogoch jednoznačne dokazujú, že:

 

je absolútne zarážajúce, že ponovembrové‘89 vlády za 30 rokov, keď už nie je uvalené embargo na nové technológie, ako bolo za socializmu, a je možnosť používať všetko svetové „know how“, nielenže nedokážu zopakovať komunistický zázrak v poľnohospodárstve, v priemysle, v školstve, vo vede, v kultúre, v športe…, ale dokonca zničili skoro všetko, na čo mali dosah.

 

Čo tieto vedecké fakty už 30 rokov dokazujú?

 

My si myslíme, že každý významný mocenský činiteľ (až na malé výnimky) bol a je len antikomunistický mentálny vykadenec (často profesionálny zlodej), fungujúci len v mentálnom rozsahu: jesť, piť kakať, cikať a súložiť. Takto to zariadili a kontrolujú naši kolonizátori.

U mnohých vládnych činiteľov na kvalifikáciu stačilo, že vedeli na počkanie vychrliť 21 nadávok na socializmus, komunistov a Sovietsky zväz.

 

Výsledkom toho je, že sú mentálne neschopní zopakovať komunistický zázrak v poľnohospodárstve, v priemysle, v školstve, vo vede, v kultúre…, ale na oplátku sa vedia krásne vyžívať v diskusiách o relatívne nepodstatných témach, ako Gender, práva lesbičiek a homosexuálov, potraty, demokracia, sloboda, slušnosť, Rómovia, komentovať mediálne žvásty a vzájomné útoky.

 

Tieto témy sú ich politickým perpetom mobile, lebo len tie im mentálny mozgový rozsah a vzdelanie dovolí. Proste o týchto témach môže diskutovať každý, kto vie rozprávať.

 

Nikdy nebudú diskutovať otázky, že prečo nie sú schopní zvýšiť poľnohospodársku výrobu – sebestačnosť Slovenska, ako to dokázali komunisti, zvýšiť priemyselnú slovenskú výrobu, výstavbu lacných komunálnych bytov, podporovať vzdelanie, vedu, kultúru, šport…, aspoň tak, ako to dokázali komunisti ľavou rukou. Nikdy nebudú diskutovať o mnohých ďalších dôležitých otázkach.

 

Záverom, my vzdelaní a zodpovední občania budúcej CP-II.BR s radosťou vítame už 30-ročnú mentálnu kvalitu kapitalistických vodcov na Slovensku, lebo vieme, že takto nebudú schopní konkurovať komunistickému zázraku novej humánnej mierumilovnej komunistickej civilizácie v Číne. A o to nám v CP-II.BR ide. Preto Vám aj držíme palce, a vieme že nás nesklamete.

 

Zároveň by sme boli radi, keby ste Vy – kapitalistickí vodcovia Slovenska zabezpečili podobnú mentálnu úroveň aj Vašich spolubratov, kapitalistických vodcov v Rakúsku, Nemecku, Anglicku….

My veríme, že to dokážete, lebo na to máte, len sa musíte trošku posnažiť.

 

Na oživenie môjho blogu, by som prosil aspoň pár antikomunistických mentálnych vykadencov, aby opäť v diskusii riadne zakadili. Vždy to potvrdí podstatu tohto blogu.

 

 

Karol Ondriaš

200627

 

Príloha:

 

 

 

 

Počas komunistického zázraku sa na Slovensku odovzdávalo ročne okolo 35 000 lacných komunálnych bytov, v ktorých doteraz väčšina občanov Slovenska býva.

 

Skoro som zabudol preambulu:

Absolútnu moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera a jeho tvrdého jadra profesionálnej koalície zločincov je založená len a len na neobmedzenom súkromnom vlastníctve a kapitálu. Preto majú len jedného smrteľného nepriateľa. Sú to komunistické strany, ktoré majú v programe znárodnenie majetku Segregovaného Vyvoleného hamburgera, alebo jeho radikálne obmedzenie (ako napríklad budúca CP-II.BR). Preto Segregovaný Vyvolený hamburger pomocou masmédií vyrába mentálnych Vykadencov, ktorí majú nenávidieť socializmus, komunistické strany a komunistov, a budú v mene „humanity“ chrániť záujmy Segregovaného Vyvoleného hamburgera aj s nasadením života. Na Slovensku je to takto už 30 rokov. Skrátka, Vykadenci sú jedným z hlavných pilierov na ktorých stojí a padá moc Segregovaného Vyvoleného hamburgera.

 

Skoro som zabudol Úvod:

Po zničení mimoriadne úspešnej Východoeurópskej socialistickej-komunistickej civilizácie, kolonizátori (Segregovaný Vyvolený Hamburger) si dali záležať, aby zabezpečili v kolonizovaných krajinách tvrdý a zúrivý antikomunizmus a výchovu kvalitného slovenského Motroka. Využili na to väčšinou morálnych uchylákov (často aj profesionálnych zločincov) a zneužili bigotne veriacich v nadprirodzené sily, ktorým chýba v mozgovom hardvéri kritické myslenie.

 

Nesmiem zabudnúť pripojiť našich päť axiómou, ktoré sa už stali overenými pravdami:

 

1.) Pravda: Socializmus na Slovensku bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.

2.) Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala (ako o tom denne hovoria v správach) , čo vedie k jej samozničeniu.

3.) Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.

4.) Pravda: Kapitalistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať horšie, tým sa ja budem mať lepšie. Tento zákon sa uplatňuje v plnej nahote počas pandémie kononavírusu.

5.) Pravda: Naproti tomu, socialistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať lepšie, tým sa aj ja budem mať lepšie.

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283546x
Priemerná čítanosť článkov: 3458x

Autor blogu

Kategórie