Založ si blog

Počet lôžok počas komunistického zázraku a počas pandémie Covid-19

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Včera, 28.2.2021 niekto v TV-správach poznamenal, že keď nebudeme mať dostatok lôžok pre covidových pacientov, tak sa ich budeme snažiť premiestniť do iných štátov. (Možno začnú Poľskom, ale keď zistia, že je to tam drahé, tak ich možno budú posielať do lacnejšej Ugandy…)

 

My, komunisti z budúcej CP-II.BR sme si zo zvedavosti pozreli, že koľko lôžok máme teraz v porovnaní z obdobím komunistického zázraku v zdravotníctve, za socializmu 1948-1989.

 

Na obrázku nižšie je ukázaný vývoj počtu lôžok v zdravotníckych zariadeniach počas komunistického zázraku, za socializmu 1948-1989 (červene). Počet lôžok narástol z 22000 (rok 1948) na zhruba 60 000 (rok 1989). Nárast bol 950 lôžok každý rok, po dobu 40 rokov.

 

Po prevrate 1989, v rámci zničenia Východoeurópskej socialistickej civilizácie, sa dostali k moci antikomunistickí mentálni vykadenci, ktorým k odbornosti ministra alebo premiéra stačila nevyhnutná podmienka, že vedeli aj o pól noci z fleku vychŕliť 21 nadávok na socializmus, komunistov a Sovietsky zväz. To platí aj pre dnešok.

 

To, že títo antikomunistickí mentálni vykadenci nič viac nevedia dokladuje množstvo overiteľných faktov, ako aj vývoj počtu lôžok v zdravotníckych zariadeniach, keď sa dostali k moci (modrá farba).

Počet lôžok v zdravotníckych zariadeniach premenovali na posteľný fond. Asi, aby sa nemohli porovnávať so socializmom, kde posteľný fond nebol.

 

Z obrázku vidieť ako posteľný fond po prevrate klesol. Zaujímavé je, že to bolo v čase, keď bandy antikomunistických mentálnych vykadencov už neboli obmedzovaná sankciami zo Západu, ale naopak mala odtiaľ  „know how“, vysokú produktivitu práce a fondy v miliardách eur z EÚ.

 

Na obrázku nižšie je ukázaný vývoj počtu lôžok v nemocniciach počas komunistického zázraku, za socializmu 1948-1989 (červene). Počet lôžok narástol z 13000 (rok 1948) na zhruba 39 000 (rok 1989). Nárast bol 650 lôžok každý rok, po dobu 40 rokov.

 

Po prevrate 1989, keď sa dostali k moci antikomunistickí mentálni vykadenci počet lôžok v nemocniciach klesal (modrá farba).

 

 

Uvedené údaje dokladujú účelové ničenie socialistického zdravotníctva po roku 1989 antikomunistickými vykadencami fungujúcimi v mentálnom rozsahu zvieracích inštinktov. Veľmi zlý počet mŕtvych a chorých na covid-19 v prepočte na obyvateľov Slovenska dokazuje, že táto ich odbornosť pokračuje aj v tomto roku.

 

Nedá mi nepripomenúť, že tento zlý stav v pandémii covidu-19 vyplýva aj z morálne degeneráčných pilierov na ktorých je postavená slovenská spoločnosť po roku 1989.

Týmito degeneračnými piliermi sú aj antikomunistické zákony, ktoré prijala a novelizovala NR SR.

Tieto zákony hovoria, že popieranie, spochybňovanie, schvaľovanie alebo snaha o ospravedlňovanie zločinov režimov založených na komunistickej či fašistickej ideológii sa bude trestať uväznením…..

T.j. budovanie socialistického zdravotníctva a tým aj počtu lôžok bol zločin komunizmu porovnateľný s fašizmom.

 

Ďalší zákon hovorí, že tí ktorí ničili a zničili socializmus, t.j. aj počet lôžok v nemocniciach majú byť za to odmeňovaní, čo sa aj pravidelne každoročne udialo a deje udeľovaním teplých miest, vyznamenaní a medailí.

 

Tieto antikomunistické zákony jasne dokazujú, ako až slovenská spoločnosť za 30 rokov kapitalizmu morálne upadla. Takáto spoločnosť nemá šancu nič ľudského vyriešiť (a vidieť to aj na pandémii covid-19) v porovnaní s komunistickými krajinami, ako je Čína a Vietnam.

 

Napríklad riešenie pandémie covidu-19.

My komunisti z budúcej CP-II.BR gratulujeme opäť Komunistom v Číne a vo Vietname, že vybudovala humánnu civilizáciu a aj vďaka nej profesionálne vyriešila pandémiu covide-19.

 

Dnešný počet nových prípadov covid-19 na území komunistickej Číny (1,42 miliárd obyvateľov ) je 0.

https://www.chinadaily.com.cn/a/202102/27/WS6039b806a31024ad0baab833.html

Dnešný počet nových prípadov covid-19 na území komunistického Vietnamu (96 miliónov obyvateľov)  je 0.

https://en.dangcongsan.vn/science-education/no-new-case-reported-on-february-27-morning-570240.html

 

Záver:

 

Po prevrate 1989 už dlhodobo slovenská žena má priemerne len 1,4 detí a nie ≥ 2,1. Z toho vyplýva, že za 100-200 rokov väčšina Slovákov vymrie, geneticky sa rozpustí v prisťahovalcoch a zvyšok bude možno žiť v rezervácii, alebo v skanzene.

 

Preto tento blok je súčasťou komunistického projektu, aby aj po vymretí Slovákov, ostali po nás dôkazy, akí sme boli schopní sa samostatne rozvíjať, kreatívni, civilizovaní, humánni v období od februára 1948 do 1990. Ako sme aj my Slováci položili základy novej progresívnej a humánnej civilizácii, ktorá úspešne pokračuje v komunistickej Číne a v komunistickom Vietname.

 

Odkaz:

Opäť by som poprosil antikomunistických mentálnych vykadencov, aby na oživenie môjho blogu opäť riadne v diskusii zakadili.

 

 

Karol Ondriaš

210301

 

 

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283408x
Priemerná čítanosť článkov: 3456x

Autor blogu

Kategórie