Založ si blog

Existuje rakovinový nádor na našej planéte a dokáže ho Rusko odstrániť?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

V našej histórii sa mnohokrát na našej planéte objavil rakovinový nádor, ktorý spôsobil veľa zla, a ktorý bolo potrebné vždy odstrániť.

V rýchlosti napríklad: Attilove hordy boli rakovinovým nádorom v Európe v 5. storočí. Svätá kresťanská inkvizícia bola rakovinovým nádorom v Európe po 350 rokov. Európski nacisti bolo rakovinovým nádorom v 20. storočí, atď…

 

Súčasný rakovinový nádor má globálnu moc a najmodernejšie prostriedky vyvolávať vojny (napríklad Irán-Irak, Ukrajina, atď…) a terorizovať celý svet. Jeho metastázy už zasiahli veľkú časť sveta. Ideológia súčasného rakovinového nádoru, kde do vedúcich postavení sa dostávajú genetickí predátori, nepokladá človeka za ľudskú bytosť, ale len za korisť, z ktorej má mať zisk.

Musíme si uvedomiť, že súčasný rakovinový nádor je oveľa nebezpečnejší, ako rakovinové nádory v minulosti.

 

Sila rakovinového nádoru sa určuje podľa toho, koľko morálne degenerovaných oblúd vyrobí. V súčasnosti s vojnou na Ukrajine sa absolútnosť a totalitná sila rakovinového nádoru prejavuje v médiách.

Ako sa každý môže presvedčiť, učebnicové prejavy rakovinového nádoru sú denne dokumentované vo vysielaní všetkých televíznych, audio a printových masmédií, ktoré ovláda rakovinový nádor, a kde výroba morálne degenerovaných oblúd ide na plné obrátky. Ja si dokonca myslím, že televízie v tomto obore súťažia.

 

Morálne degenerované obludy sa majú postaviť aj so zbraňou v ruke proti každému, kto by bránil rozširovaniu rakovinových metastáz a už nedajbože, kto by sa postavil proti rakovinovému nádoru.

 

Človek by povedal, že metastázy rakovinového nádore už prenikli všade a nedá sa s tým už nič robiť.

Ale nie je to tak.

 

Dva príklady z poslednej doby:

 

Dňa 25.2.2022 sa hlasovalo o rezolúcii Bezpečnostnej rady OSN, ktorá mala dôrazne odsúdiť ruskú vojenskú agresiu proti Ukrajine. Rezolúcia mala takisto žiadať okamžité zastavenie ruskej invázie a stiahnutie ruských vojakov z Ukrajiny. Za rezolúciu hlasovalo 11 krajín z 15-člennej Bezpečnostnej rady. Rusko rezolúciu vetovalo, pričom Čína, India a Spojené arabské emiráty sa zdržali hlasovania.

 

Valné zhromaždenie Organizácie Spojených národov prijalo 2.3.2022 rezolúciu, v ktorej žiada, aby Rusko okamžite stiahlo svoje vojenské jednotky z Ukrajiny. Za návrh sa vyslovilo 141 členských štátov, proti hlasovalo päť Rusko, Sýria, Bielorusko, Eritrea a Severná Kórea.

Hlasovania sa zdržalo 35 krajín, ako napríklad Čína, India, Irán, Irak, Bangladéš, Arménsko, Kongo, Kuba, Pakistan, Južná Afrika, Nikaragua….

V krajinách, ktoré nezahlasovali za rezolúciu žije okolo 40% populácie planéty.

 

Existuje rakovinový nádor na našej planéte a dokáže ho Rusko (spolu s Čínou, Indiou…) odstrániť?

Rozhodla sa Ruská federácia dňa 24.2.2022 odstrániť rakovinové metastázy na Ukrajine? Uvidíme, či to bude začiatok konca rakovinového nádoru, a založenia novej pokrokovejšej a humánnejšej civilizácie na našej planéte.

 

Karol Ondriaš,

220316

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Prečo majú Šimečka, Valášek, Dubéci, Čaputová, .. . smrteľný strach z Ruska?

12.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. My komunisti z KS-21.St poslednú dobu pozorujeme, že predstavitelia Progresívneho Slovenska a im podobní majú smrteľný strach z Ruska. Konkrétne, majú [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 280555x
Priemerná čítanosť článkov: 3464x

Autor blogu

Kategórie