Založ si blog

Existuje rakovinový nádor na našej planéte a dokáže ho Rusko odstrániť?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

V našej histórii sa mnohokrát na našej planéte objavil rakovinový nádor, ktorý spôsobil veľa zla, a ktorý bolo potrebné vždy odstrániť.

V rýchlosti napríklad: Attilove hordy boli rakovinovým nádorom v Európe v 5. storočí. Svätá kresťanská inkvizícia bola rakovinovým nádorom v Európe po 350 rokov. Európski nacisti bolo rakovinovým nádorom v 20. storočí, atď…

 

Súčasný rakovinový nádor má globálnu moc a najmodernejšie prostriedky vyvolávať vojny (napríklad Irán-Irak, Ukrajina, atď…) a terorizovať celý svet. Jeho metastázy už zasiahli veľkú časť sveta. Ideológia súčasného rakovinového nádoru, kde do vedúcich postavení sa dostávajú genetickí predátori, nepokladá človeka za ľudskú bytosť, ale len za korisť, z ktorej má mať zisk.

Musíme si uvedomiť, že súčasný rakovinový nádor je oveľa nebezpečnejší, ako rakovinové nádory v minulosti.

 

Sila rakovinového nádoru sa určuje podľa toho, koľko morálne degenerovaných oblúd vyrobí. V súčasnosti s vojnou na Ukrajine sa absolútnosť a totalitná sila rakovinového nádoru prejavuje v médiách.

Ako sa každý môže presvedčiť, učebnicové prejavy rakovinového nádoru sú denne dokumentované vo vysielaní všetkých televíznych, audio a printových masmédií, ktoré ovláda rakovinový nádor, a kde výroba morálne degenerovaných oblúd ide na plné obrátky. Ja si dokonca myslím, že televízie v tomto obore súťažia.

 

Morálne degenerované obludy sa majú postaviť aj so zbraňou v ruke proti každému, kto by bránil rozširovaniu rakovinových metastáz a už nedajbože, kto by sa postavil proti rakovinovému nádoru.

 

Človek by povedal, že metastázy rakovinového nádore už prenikli všade a nedá sa s tým už nič robiť.

Ale nie je to tak.

 

Dva príklady z poslednej doby:

 

Dňa 25.2.2022 sa hlasovalo o rezolúcii Bezpečnostnej rady OSN, ktorá mala dôrazne odsúdiť ruskú vojenskú agresiu proti Ukrajine. Rezolúcia mala takisto žiadať okamžité zastavenie ruskej invázie a stiahnutie ruských vojakov z Ukrajiny. Za rezolúciu hlasovalo 11 krajín z 15-člennej Bezpečnostnej rady. Rusko rezolúciu vetovalo, pričom Čína, India a Spojené arabské emiráty sa zdržali hlasovania.

 

Valné zhromaždenie Organizácie Spojených národov prijalo 2.3.2022 rezolúciu, v ktorej žiada, aby Rusko okamžite stiahlo svoje vojenské jednotky z Ukrajiny. Za návrh sa vyslovilo 141 členských štátov, proti hlasovalo päť Rusko, Sýria, Bielorusko, Eritrea a Severná Kórea.

Hlasovania sa zdržalo 35 krajín, ako napríklad Čína, India, Irán, Irak, Bangladéš, Arménsko, Kongo, Kuba, Pakistan, Južná Afrika, Nikaragua….

V krajinách, ktoré nezahlasovali za rezolúciu žije okolo 40% populácie planéty.

 

Existuje rakovinový nádor na našej planéte a dokáže ho Rusko (spolu s Čínou, Indiou…) odstrániť?

Rozhodla sa Ruská federácia dňa 24.2.2022 odstrániť rakovinové metastázy na Ukrajine? Uvidíme, či to bude začiatok konca rakovinového nádoru, a založenia novej pokrokovejšej a humánnejšej civilizácie na našej planéte.

 

Karol Ondriaš,

220316

Tento týždeň (jún 13. -15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny!

14.06.2024

Tento týždeň (jún 13.-15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny! Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. [...]

Odstrániť nenávisť na Slovensku? Nič ľahšieho!

20.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Posledné dni, po streľbe na pána premiéra Fica, v médiách a naokolo všetci hovoria, že je potrebné odstrániť nenávisť na [...]

Teroristický čin na R. Fica: Dosiahla degenerácia Slovenska už vrchol? Ako bude rakovinový nádor našej planéty využívať umelú inteligenciu na Slovensku?

17.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Úvodom len zopakujem: Kapitalizmus je zrúda! Ako to denne potvrdzujú všetky média. (Český výraz to lepšie vystihuje, ako [...]

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 85
Celková čítanosť: 295799x
Priemerná čítanosť článkov: 3480x

Autor blogu

Kategórie