Založ si blog

Je morálna degenerovanosť spoločnosti inherentne daná kapitalizmom?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka.

 

Pre čitateľov, ktorí nemajú časť ani chuť čítať celý blog, my komunisti z KS-21.St. si myslíme, že áno, morálna degenerovanosť spoločnosti je inherentne daná kapitalizmom, pretože je to podporené množstvom overiteľných dôkazov.

 

Napríklad to potvrdzujú aj bežné správy za posledné dni:

-V Bratislavskej Petržalke našli na poli na vianočný sviatok mŕtveho nahého muža!

-Opitý 30-ročný muž zavraždil nožom v predvečer Štedrého dňa muža v obci Stráňavy!

-14 zavraždených v Česku pred Vianocami, len tak zo zábavy morálneho degeneranta!

-8 000 detí zavraždených v Gaze v mene fyzickej likvidácii bojovníkov Hamasu!

-4,5 milióna nevinných obetí boja USA proti terorizmu od roku 2001!

Podporujú to aj údaje v porovnaní prechodu zo socializmu ku kapitalizmu prezentované napríklad: Zamatová revolúcia a rodeo Veľkých samcov. Socializmus a barbarizmus, file:///C:/Users/Karol%20Ondrias/Downloads/Ondrias_Zamatova_revolucia-1.pdf

Len poznamenám, tieto údaje sú hrozné oproti spoločnosti počas socializmu 1948-1990, keď komunisti zabezpečovali, že spoločnosť bola vysoko humánna, civilizovaná a dodržiavali sa ľudské práva!

 

Ale nás komunistov z KS-21.St zaujímajú iné otázky, a to:

 

Bude sa stupeň morálnej degenerovanosti spoločnosti, ktorý je inherentne daný kapitalistickým systémom, stále zvyšovať?

 

Vyústi stupeň degenerovanosti kapitalistickej spoločnosti až do 3. Svetovej vojny?

 

Je stupeň morálnej degenerovanosti spoločnosti úmyselne podporovaný produktmi kapitalistického systému? Ako napríklad: „Absolútna modulovaná informačná totalita“?

 

Na posúdenie odpovedí na tieto otázky, môžu prispieť aj nasledujúce informácie:

 

Bojovníci Hamasu sú teroristická organizácia, pretože posledné mesiace zabila 1200 Izraelčanov a uniesla 250 ľudí. Izraelskí vojaci, v rámci kapitalistickej demokracie v boji proti terorizmu Hamasu, zabili viac ako 20 000 Palestínčanov a uniesli viac ako 3000, len za posledných pár mesiacov. A to skoro nikomu to nesmie vadiť.

To by bol poprask vo svete, keby Izraelskí vojaci zabili za pár mesiacov 20 000 slonov alebo 20 000 tigrov!

 

Počas teroristických útokov v roku 2001 v USA zahynulo 3000-4000 nevinných obetí. Preto USA v boji proti terorizmu od roku 2001 spôsobili smrť 4,5 milióna nevinných obetí. 7,6 milióna detí mladších ako 5 rokov bolo podvyživených (Podľa správy Univerzity Brown)

https://ny1.com/nyc/all-boroughs/politics/2023/05/17/report–4-5-million-deaths-and-counting-in-post-9-11-warzones

To by bol poprask vo svete, keby americkí vojaci zabili or roku 2001 až 4,5 milióna slonov alebo 4,5 milióna tigrov!

To by bol poprask vo svete, keby ruskí vojaci zabili 4,5 milióna ľudí v cudzích krajinách od roku 2001. To by boli sankcie.

 

Podľa Európskej komisie sa v Európe každý rok stratí najmenej 250 000 detí. Až 60 percent z týchto detí sú tínedžerskí utečenci, ktorí utekajú pred zneužívaním alebo konfliktom doma – a zvyčajne sa nájdu.

 

Narkománia a boj proti narkománii:

Náklady na boj s narkomániou v USA: Len federálna vláda v roku 2022 vynaložila 39 miliárd dolárov. Od roku 1971 celkové náklady boli viac ako 1000 miliárd dolárov. Pritom, výsledok je skoro nulový.

 

V roku 2021 v EÚ zachytili rekordných 303 ton kokaínu. Koľko ton nezachytili?

Počet ľudí, ktorí sa musia denne nadrogovať legálnymi antidepresívami stále stúpa (Obrázky). K tomu je potrebné pričítať ľudí, ktorí sa denne nadrogujú ilegálnymi drogami.

 

 

Nakoniec vysvetľujúci text editovaný z knižky: Zamatová revolúcia a rodeo Veľkých samcov

https://second-communist-revolution.eu/category/knihy-karol-ondrias/

 

Štandardný experiment psychológie:

Skupina potkanov sa dá na elektrickú platňu a experimentátor-psychológ pomaly začne zvyšovať elektrický prúd. Po čase potkany začnú cítiť horúce pálenie na nohách. Psychológ zvyšuje prúd a pozoruje, ako potkany začnú tancovať a hrýzť sa navzájom. Nevedia, že by mali pohrýzť experimentátora, ktorý to robí preto, aby získal poznatky o psychológii potkanov. Psychológ neobviňuje potkany, že sa hryzú a netrestá najagresívnejších.

My moderní otroci, Motroci, podobne tancujeme na horúcej platni a hryzieme sa navzájom, keď nás vyhodia z práce, zvýšia cenu nájomného, keď nám klesá životná úroveň, keď vidíme, ako sa majú dobre morálni uchyláci a poctiví ľudia strácajú.

V našom prípade teplotu platne nekontrolujú psychológovia, ale kapitalizmus. Kapitalisti to nerobia za účelom získania údajov, ako sa budeme správať pod vplyvom bolesti, ale za účelom profitu. Nechcú nám ubližovať, chcú len svoj profit, kde horúca platňa je len jeho vedľajším efektom. Výška teploty platne je úmerná profitu.

Po čase ľudia tancujúci na horúcej platni si začnú robiť navzájom odporné veci, od domácich násilností, rasistického správania až po násilné trestné činy a vraždy. Na rozdiel od potkanov, týchto ľudí obviňujeme za ich správanie. Naučili nás, aby sme ukazovali prstom a karhali obete horúcej platne, a nie vládcov, ktorí vytvorili a prevádzkujú kapitalistické horúce platne.

Doplnené a editované z: Per Fagereng: Dancing on the electric grid

http://members.aol.com/bblum6/booming.htm

 

 

 

Detaily z e-knihy:

https://second-communist-revolution.eu/category/knihy-karol-ondrias/

Karol Ondriaš Komunistické a ateistické blogy 2005-2022

 

Karol Ondriaš

231227

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

taraba

Taraba odvolal riaditeľa Správy NP Slovenský kras Milana Olekšáka

02.05.2024 10:52

Poverený riadením národného parku bude od piatka Martin Golian.

Čína, Záplavy, Povodne, Lejaky, záchranári na člne

Počet obetí nešťastia v Číne, kde sa po silných dažďoch prepadla diaľnica, stúpol na 48

02.05.2024 10:39

Čínska štátna televízia CCTV podľa agentúry AFP uviedla, že kolaps bol "prírodnou katastrofou", ku ktorej došlo "pod vplyvom vytrvalého silného dažďa".

študenti, Brezno, Nostalgia

V Brezne sa vrátili desiatky rokov v čase. Okrem socialistického bytu nechýba ani vyšetrovacia miestnosť ŠtB

02.05.2024 10:34

Nostalgia za minulými časmi, ktoré nemuseli byť ideálne, no zato plné pekných spomienok z detstva či mladosti, určite zasiahne nejedného návštevníka breznianskej expozície zo života socializmu.

Europarlament / Europoslanci /

Aké právomoci má Európsky parlament?

02.05.2024 10:30

Ako europarlament svoje právomoci vykonáva a aký vplyv majú jeho rozhodnutia na každodenný život občanov EÚ vrátane Slovenska?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284498x
Priemerná čítanosť článkov: 3469x

Autor blogu

Kategórie