Založ si blog

Prečo komunisti z KS-21. St držia palce našim a svetovým médiám Segregovaného Vyvoleného Hamburgera aj vo vojne na Ukrajine? Pretože Hamburger podľahol vlastnej propagande, čo sa im stáva opakovane osudné!

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka.

 

Ako každý vie, posledné desiatky rokov, moc Segregovaného Vyvoleného Hamburgera, ktorý nesmie byť menovaný, začali nahlodávať niektoré „nedemokratické a totalitne krajiny“, ako hlavne Ruská federácia a komunistická Čína.

 

Preto, ako každý vie, Segregovaná Hamburger zahájil ofenzívu na všetkých frontoch, aby tieto krajiny zničil akýmikoľvek prostriedkami. Jednou z nich je aj info-vojna, čo v preklade do ľudovej reči znamená, že médiá sa premenia na sračkomety a snažia sa ohádzať mediálnymi sračkami čo najviac populácie sveta.

 

Čo sa týka vojny na Ukrajine, ako zvedavý človek už niekoľko rokov sledujem správy a diskusie o Ukrajine na ruskej, čínskej, TRTworld… televízii.

Porovnávam ich s našimi a hlavnými médiami Segregovaného Hamburgera, ako napríklad CNN, Euronews, DW, BBC…, ktoré opakovane a dlhodobo šíria rôznu účelovú propagandu.

 

Napríklad, jeden výsledok takejto účelovej dlhodobej propagandy je:

 

Posledné roky až desaťročia, zo správ Segregovaného Vyvoleného Hamburgera, ich hovorcov, a ich rozhovorov s poprednými politickými, vojenskými a mimovládnymi organizáciami, vyplynulo, priamo alebo nepriamo medzi riadkami, deklarovanie najbližších ľahkých cieľov Segregovaného Vyvoleného Hamburgera, ktoré uvádzam v bodoch.

Pre zaujímavosť, pod každým bodom je uvedená dosiahnutá skutočnosť:

 

Deklarovanie expertov Segregovaného Vyvoleného Hamburgera:

1.) Musíme najskôr zničiť Rusko, rozdeliť ho a použiť jeho suroviny a jeho armádu na zničenie komunistickej Číny.

Skutočnosť:

Po dvoch rokoch vojny Segregovaného Vyvoleného Hamburgera s Ruskom, rukami Ukrajincov, Rusko je stabilná krajina, ktorá využíva svoje suroviny na zvýšené financovanie  svojej armádu a na podporu komunistickej Číny.

 

Deklarovanie:

2.) Najjednoduchšie bude, kde v rámci anglosaskej tradície poštveme Ukrajincov, aby destabilizovali Rusko.

Skutočnosť:

Rusko je stabilné a zjednotené, viac ako pred tým.

 

Deklarovanie:

3.) Urobíme to tak, že vojenská politika USA a NATO na Ukrajine musí jednoznačne znamenať ohrozenie vojenskej bezpečnosti Ruskej federácie.

Skutočnosť:

Vojenská politika USA a NATO na Ukrajine už neohrozuje vojenskú bezpečnosť Ruskej federácie, ale ohrozuje vojenskú bezpečnosť krajín NATO.

 

Deklarovanie:

4.) Preto Ruská federácia musí proti Ukrajine vojensky zasiahnuť.

Skutočnosť:

Ruská federácia zasiahla vojensky proti Ukrajine, a veľmi pravdepodobne dosiahne svoje deklarované ciele. Naproti tomu Segregovaný Hamburger, rukami Ukrajincov, svoje ciele nedosiahol.

 

Deklarovanie:

5.) Pretože Rusko vojensky zasiahne proti suverénnej krajine, celý demokratický a pokrokový svet sa obráti proti Rusku a Rusko ostane politicky, ekonomicky a morálne izolované.

Skutočnosť:

Potom, ako Rusko vojensky zasiahlo proti Ukrajine, ale fakticky proti Segregovanému Vyvolenému Hamburgeru, sa ku Rusko pridalo väčšina krajín sveta, kde žije 85% svetovej populácie. Rusko nie je politicky, ekonomicky a morálne izolované. Mnohé nové krajiny vstupujú do organizácie BRICS. Skôr, politicky, ekonomicky a morálne izolovaný je Segregovaný Vyvolený Hamburger.

 

Deklarovanie:

6.) Ihneď ako Rusko vojensky zasiahne proti Ukrajine, uvalíme my a celý svet na Rusko ekonomické a politické sankcie.

Skutočnosť:

Rusko zvládlo ekonomické a politické sankcie bez väčších problémov. Dokonca ho to posilňuje v samostatnosti. Naopak, ekonomické a politické sankcie mali negatívny vplyv na EÚ a krajiny NATO, kde len straty EÚ v dôsledku sankcií boli vyčíslené na viac ako 180 miliárd eur, čo všetci my splácame vo forme inflácie.

 

Deklarovanie:

7.) V dôsledku sankcií, Rusko ekonomicky skolabuje, ruskí oligarchovia zvrhnú vládu Putina.

Skutočnosť:

V dôsledku sankcií proti Rusku sa ruskí oligarchovia začali viac spoliehať na vládu Putina.

 

Deklarovanie:

8.) Bežní ľudia v dôsledku sankcií veľmi schudobnenú a obrátia svoj hnev proti vláde Putina a jeho armáde.

Skutočnosť:

Bežní ľudia a oligarchovia sa zjednotili za Putina, jeho popularita je medzi 70%-80%, čo je ďaleko vyššia, ako popularita demokratických lídrov v krajinách EU a USA, a pravdepodobne aj celého sveta. Všetci bežní ľudia v Rusku stoja za ruskou armádou a pomáhajú jej.

 

Deklarovanie:

9.) V dôsledku sankcií Rusko nebude mať peniaze financovať Ruskú armádu doma a na bojisku na Ukrajine.

Skutočnosť:

V dôsledku zvládnutia sankcií sa financovanie ruskej armády zvýšilo a vyvíjajú sa nové zbrane.

 

Deklarovanie:

10.) Celý pokrokový svet vyzbrojí Ukrajinskú armádu, ktorá bude bojovať proti nedostatočne  financovanej Ruskej armáde.

Skutočnosť:

Nedostatočne vyzbrojená Ukrajinská armáda celým „pokrokovým“ svetom, bojuje proti dobre vyzbrojenej Ruskej armáde.

 

Deklarovanie:

11.) Následkom toho, v rámci boja proti ruskému vojenskému terorizmu na Ukrajine, si mierovou cestou rozparcelujeme Rusko so súhlasom OSN a súhlasom všetkých demokratických krajín sveta.

Skutočnosť:

Sila Ruska ako súčasť krajín BRICS rastie, politicky ale aj vojensky. Nie Rusko, ale Ukrajina bude rozparcelovaná, ak nie súčasťou Ruskej federácie.

 

Deklarovanie:

12.) Potom sa urobia konkrétne kroky na zničenie komunistickej Číny.

Skutočnosť:

Myslím si, že Čínski komunisti už rozmýšľajú, kedy a či sa im oplatí skúpiť EÚ a USA za cenu šrotu.

 

Z deklarovania a skutočností my komunisti z KS-21.St uzavierame:

 

Myslíme si, že kapitalistický systém a demokracia na Západe zabezpečuje, že do vedúcich mocenských štruktúr sa dostáva veľa diletantov, ktorí často ani nevedia čo riadia a o čom hovoria.

Títo diletanti používajú dlhodobo všadeprítomnú propagandu na dosiahnutie svojich cieľov. Po čase, už sami nevedia rozlíšiť, čo je propaganda a čo je pravda. Preto začnú veriť vlastnej propagande a podľa nej sa správať.

Výsledkom toho je, že sa stanú obeťou vlastnej propagandy, ako je to v súčasnosti na Ukrajine.

 

Preto my komunisti z KS-21.St držíme palce našim a svetovým médiám Segregovaného Vyvoleného Hamburgera aj v iných politických, ekonomických a vojenských vojnách. Pretože aj tam Segregovaný Vyvolený Hamburger podľahne vlastnej propagande, čo sa mu stane opäť osudným!

 

 

Nakoniec by som prosil aj slovenských Banderovcov,  aby v rámci oživenia blogu pridali aspoň jeden kvalitný banderovský príspevok.

 

Karol Ondriaš,

240107

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Japan Nagasaki Anniversary Q A

USA žiadajú Čínu a Rusko, aby o nasadení jadrových zbraní rozhodovali ľudia, nie umelá inteligencia

02.05.2024 08:46

Washington vyzval Peking a Moskvu na pripojenie sa k záväzku, že o nasadení jadrových zbraní budú rozhodovať len ľudia a nikdy nie umelá inteligencia.

záchod, toaleta, WC, toaletný papier

Dostala pokutu za močenie na verejnosti, skončila na súde. Amsterdam po nátlaku žien vyčlení peniaze na záchody

02.05.2024 08:17

Radnica v Amsterdame po niekoľkoročnom nátlaku zo strany žien vyčlenila štyri milióny eur na výstavbu nových verejných záchodov.

oheň, kozub, kachle, plameň

Požiar dvoch obydlí v osade v Lipanoch si vyžiadal jednu obeť

02.05.2024 07:54

Jednu obeť si vyžiadal požiar dvoch obydlí, ku ktorému došlo vo štvrtok ráno v osade na ulici Za traťou v Lipanoch.

mikuláš černák

Druhý pokus: Černák znova stojí pred súdom a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15, aktualizované: 08:30

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284490x
Priemerná čítanosť článkov: 3469x

Autor blogu

Kategórie