Založ si blog

Tento týždeň (jún 13. -15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny!

Tento týždeň (jún 13.-15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny!

 

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka.

 

Ako to vidíme my komunisti z KS-21.St.:

 

Genetickí predátori (Anglo-Saxo-Sion), ako súčasť kapitalistickej elity, sú si vedomí, že keď za 10 – 20 rokov nezničia Rusko a potom komunistickú Čínu, tak ich neobmedzená predátorská moc, ktorou sa živia,  natrvalo končí.

Taktiež správy z bojiska na Ukrajine ukazujú, že ich VII. Križiacke ťaženie do Ruska nejde podľa plánu a môže skončiť ich fiaskom s ďalekosiahlymi následkami

https://karolondrias2.blog.pravda.sk/2024/04/21/vii-kriziacke-tazenie-do-ruska-a-vylakani-geneticki-euroatlanticki-predatori-ake-je-sucasne-skore/

 

Ale genetickí predátori (G7) a ich metastázy to ešte nevzdali. Vedia, že im ide o všetko, preto na stretnutí v Taliansku (jún 13.-15. 2024) sa už prvý deň 13.6. dohodli, že im ostáva už pomaly posledná možnosť, a to vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny!

 

K mnohým uvaleným sankciám na zničenie Ruska, viac ako 100 miliardovej pomoci Ukrajine za  účelom zničiť Rusko, krajiny G7 prijali zatiaľ ďalšie nasledovné kroky, ktoré majú vyprovokovať Rusko do 3. Svetovej jadrovej vojny:

 

– Poskytnú dodatočnú finančnú podporu Ukrajine vo výške 46 miliárd eur do konca roka 2024. Peniaze na podporu z úrokov získaných zo ziskov zo zmrazených aktív ruskej centrálnej banky v zahraničí. Sú to vlastne ulúpené peniaze Ruskej federácie. Sú to zisky z približne 278 miliárd eur zo zmrazených ruských aktívach v zahraničí, ktoré sa prevažne nachádzajú v krajinách Európskej únie.

 

– Ako už pár krajín predtým, aj USA (Biden) a Ukrajina (Zelenskyj) podpísali (13.6.2024) bilaterálny 10-ročnú bezpečnostnú dohodu. Dohoda vytyčuje cestu pre dlhodobý bezpečnostný vzťah USA s Kyjevom, a je navrhnutá tak, aby posilnila obranné a odstrašovacie schopnosti Ukrajiny (ale budúce vlády USA by ju mohli zrušiť). Dohoda zaväzuje USA na 10 rokov k pokračujúcemu výcviku ukrajinských ozbrojených síl, väčšej spolupráci pri výrobe zbraní a vojenského vybavenia, pokračujúcemu poskytovaniu vojenskej pomoci a väčšej výmene spravodajských informácií.

 

– G7 súhlasí s ponechaním sankcionovaných ruských aktív pod zámkom, kým Moskva nezaplatí reparácie za svoju inváziu na Ukrajinu.

 

– Zelenskyj tiež podpísal 10-ročnú bezpečnostnú dohodu s japonským premiérom Fumiom Kishiom. Touto dohodou Japonsko tento rok uvoľní Ukrajine 4,1 miliardy eur na financovanie bezpečnosti a obrany, humanitárnej pomoci a technickej spolupráce.

 

– Krajiny G7 potvrdili, že budú s Ukrajinou, kým nezvíťazí vo vojne proti Rusku.

 

– Biden oznámil aj nové sankcie voči Rusku. Zameriavajú sa na energetiku, kovy a baníctvo, ako aj na finančný sektor. Okrem iného prinútila moskovskú burzu prerušiť všetky obchody s americkým dolárom a eurom.

 

 

Suma-sumárom, už prvý deň G7 samitu v Taliansku jasne hovorí: My G7 musíme maximálne prispieť ku konečnému dorazeniu Rusku a v tomto cieli nepoľavíme.

My G7 musíme urobiť také opatrenia proti Rusku, že Rusko kvôli vlastnej bezpečnosti musí použiť jadrové zbrane. A potom Rusko jadrovými zbraňami dorazíme: Budeme v morálnej a vojenskej výhode a preto bude náš útok legálny a dokonca humánny.

 

Genetický rakovinový nádor je si istý, že v prípadnej jadrovej vojny by Rusko a potom aj komunistickú Čínu jasne porazili a tým by si vyriešilo svoje problémy na 1000 rokov.

Napríklad na Euronews už mnohokrát NATO experti ubezpečovali, že v prípade vojny s Ruskom, Rusko jednoznačne prehrá.

 

Svoj názor podporujú faktami, že krajiny NATO oproti Rusku majú:

– 6,6 x viac obyvateľov

– 23 x vyšší nominálny hrubí domáci produkt (HDP),

– 14 x vyššie výdaje na zbrojenie

 

Keď zoberieme tieto údaje, tak sa názoru NATO expertov ani nedivím, ale si myslíme, že sú to suchí teoretici s krátkou pamäťou.

 

Nás komunistov21 zaujíma, či tieto pomery-výhody pre NATO voči Rusku sú väčšie alebo menšie, ako mala Hitlerova nemecká armáda + 14 pridružených krajín a HDP skoro celej Európy, keď vtrhla v roku 1941 do Ruska (Sovietskeho zväzu).

 

Nás komunistov21 zaujíma, či tieto pomery-výhody pre NATO voči Rusku sú väčšie alebo menšie, ako mala Napoleonská francúzska armáda + niekoľko pridružených krajín a HDP skoro celej Európy, keď vtrhla v roku 1812 do Ruska.

 

My komunisti21 dúfame, že NATO experti sa konečne rozpamätajú na predchádzajúce križiacke ťaženia do Ruska a aj odborne zhodnotia, ako dopadli.

 

P.S. Súčasné krajiny G7:  Kanada, Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Japonsko, Spojené kráľovstvo a Spojené štáty americké.

 

Karol Ondriaš,

240614

 

Odstrániť nenávisť na Slovensku? Nič ľahšieho!

20.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Posledné dni, po streľbe na pána premiéra Fica, v médiách a naokolo všetci hovoria, že je potrebné odstrániť nenávisť na [...]

Teroristický čin na R. Fica: Dosiahla degenerácia Slovenska už vrchol? Ako bude rakovinový nádor našej planéty využívať umelú inteligenciu na Slovensku?

17.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Úvodom len zopakujem: Kapitalizmus je zrúda! Ako to denne potvrdzujú všetky média. (Český výraz to lepšie vystihuje, ako [...]

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Polícia / Kontrola /

Rekord roka: Za volantom nafúkal 4,2 promile. Šoférovi od Košíc hrozí rok basy

22.06.2024 11:50

Policajná hliadka 37-ročného vodiča zastavila a kontrolovala v obci Bukovec v okrese Košice-okolie.

monolit

Ďalší záhadný monolit uprostred púšte. Polícia v Nevade ho rýchlo odstránila

22.06.2024 11:15

Ide o pokračovanie série takých prípadov, ktoré zatiaľ zostávajú nevysvetlené.

blesk. búrka

Búrky, krúpy, vetrisko. Počasie potrápi Slovensko, meteorológovia vydali výstrahy

22.06.2024 11:03

SHMÚ upozorňuje aj na možnosť vzniku materiálnych škôd.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 85
Celková čítanosť: 293235x
Priemerná čítanosť článkov: 3450x

Autor blogu

Kategórie