Založ si blog

Zachráni Komunistická Čína vymretiu Slovákov?

Aby Slováci prežili v budúcnosti musí byť priemerná úhrnná miera plodnosti žien aspoň 2,1, t.j. priemerne každá žena by mala mať aspoň 2,1 dieťa.

Ako to vyzerá na Slovensku za posledných 70 rokov je ukázané na obrázku.

Počas komunistického zázraku, za socializmu, miera pôrodnosti klesala, ale stále bola vyššia ako 2,1 detí. Po antikomunistickom prevrate miera pôrodnosti klesla pod 2,1 a stále sa tam drží. Nastalo vymieranie občanov Slovenska a hlavne Slovákov.

 

 

Podľa prognózy vedeckého časopisu Lancet(1), počet obyvateľov Slovenska, 5,45 milióna by mal do roku 2100 klesnúť na 2,56 milióna. Neviem, koľko v tomto počte obyvateľov je imigrantov alebo Rómov.

Len pripomínam, že počas komunistického zázraku humanity (1948-1989), počet obyvateľov Slovenska rástol o 44 600 ročne, a to bez imigrantov. Narástol o 1,8 milióna za 40 rokov.

Po antikomunistickom prevrate za posledných 30 rokov stúpol počet obyvateľov Slovenska o 200 000,  k zvýšeniu prispel zvyšujúci sa vek obyvateľstva a imigranti.

 

Ak kapitalistická kolonizácia a úpadok spoločnosti bude pokračovať, tak Slováci, ktorí prežili morové epidémie, mongolské a osmanské nájazdy, 1. a 2. Svetovú vojnu, paradoxne, neprežijú slobodu a demokraciu vlád antikomunistických mentálnych vykadencov.

Je pravdepodobné, že prevrat v roku 1989 mal za cieľ odstrániť „menejcennú a zavadzajúcu“ ľudskú odrodu Východoeurópanov, čo novembroví revolucionári a ponovembrové vlády (po 1989) prakticky uskutočňujú.

 

My komunisti z budúcej KS-II.BR, chceme zachrániť vymretie Slovákov!

V našom projekte držíme palce slovenským a zahraničným antikomunistickým mentálnych vykadencom v ich genetickej neschopnosti riešiť akékoľvek problémy humanity a dodržiavanie ľudských práv (dôkazy sú každý večer v správach už 30 rokov).

Tešíme sa, že nielen slovenská, ale aj európska civilizácia bude ďalej upadať vo všetkých parametroch a naproti tomu vedecké, technologické, ekonomické, politické  a humánne úspechy komunistickej Číny sa budú ďalej zvyšovať.

 

Veríme, že výsledkom tohto procesu bude, že za menej ako 50 rokov, Komunistická Čína skúpi celú Európu (aj s USA) za cenu šrotu a zavedie v Európe Socializmus s európskymi charakteristikami, v dôsledku čoho budú aj slovenské ženy mať možnosť mať viac ako dve deti.

 

Preto vítame stav, že naše politické a mocenské garnitúry budú aj ďalších 50 rokov riešiť závažné problému Slovenska, na ktoré mentálne majú, a to:

– kto koľko ukradol a bol taký hlúpy, že ho chytili.

– koho, v rámci taktiky slobodných volieb, je potrebné zavrieť a koho pustiť z väzby alebo z basy.

– ktorá politická a mocenská celebrita vlani alebo včera klamala a teraz má pravdu, alebo naopak.

– kto má byť teraz zbožňovaný a kto utratený, v porovnaní, ako to bolo vlani, alebo naopak.

– kto má …

 

 

RNDr. Karol Ondriaš, DrSc.

akademik Učenej spoločnosti Slovenska

 

Príloha:

1.) www.thelancet.com Vol 396 October 17, 2020

https://www.thelancet.com/action/showPdf?pii=S0140-6736%2820%2930677-2

https://www.startitup.sk/slovensko-patri-medzi-krajiny-ktore-vyrazne-vymieraju-na-konci-storocia-nas-bude-o-vyse-polovicu-menej/

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 08:05

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283720x
Priemerná čítanosť článkov: 3460x

Autor blogu

Kategórie