Založ si blog

Obete na Covid-19 v kapitalistickom svete sú zločiny kapitalistickej antikomunistickej ideológie

V našich a zahraničných televíziách, BBC, CNN, DW, France-24… sú teraz milióny a milióny diskusií na tému, ako odstrániť pandémiu koronavírusu, ako znížiť obete pandémie, čo robiť, aby sme sa zbavili ekonomických a občianskych obmedzení a lokdávnu. Všetko toto je spojené s úpadkom ekonomiky a z toho vyplývajúcich stresov a depresií u dospelých a u detí.

 

V týchto diskusiách sú všetky témy dovolené len jedna je absolútne zakázaná.

 

Je to téma Komunistického zázraku v Číne, ktorá odstránila pandémiu za 4 mesiace a za posledný rok a pól mala 2-3 obete na koronavírus. Posledný rok zisťujú denne zhruba od 0 do 60 prípadov nákazy v Číne, ktorá má 1,36 miliardy obyvateľom. Treba spomenúť, že veľká väčšina, ak nie všetky prípady nákazy, boli donesené do Číny zo zahraničia, ktoré ušli prísnej kontrole.

 

Prečo antikomunistickí mentálni vykadenci v nekonečných televíznych diskusiách nesmú diskutovať: Ako Komunistická Čína vyriešila súčasnú pandémiu koronavírusu? Aké prostriedky na to použili, ako sa správali k obmedzeniam bežní ľudia?

 

Prečo antikomunistickí mentálni vykadenci nesmú diskutovať: Ako by sme mohli využiť poznatky a postupy Komunistickéj Číny, aby sme odstránili pandémiu vírusu aj v Európskej únii, v Európe , v USA a vo svete?

 

Prečo nejdeme cestou Komunistickej Číny, ktorá odstránila pandémiu už pred rokom a pól?

Z jednoduchého dôvodu, pretože tuná prebieha súboj dvoch ideológií: Kapitalistickej ideológie a socialistickej ideológie.

Kapitalistický svet vedený USA si nesmie dovoliť, aby bežný občan v slobodnom kapitalistickom svete si uvedomil neuveriteľný úspech Komunistickej strany Číny a obrovskú neschopnosť kapitalistického systému riešiť pandémiu.

 

Morálna dekadentnosť kapitalistických vodcov robí všetko možné, aby zvíťazili nad komunistickou Čínou, aj za cenu obetí pandémie, čo je viac ako 2 milióny obetí vo vyspelom kapitalistickom svete (pozri nižšie), ktoré by tu neboli, keby si vzali za príklad Komunistickú Čínu.

Preto obete na Covid-19 v kapitalistickom svete sú zločiny kapitalistickej antikomunistickej ideológie!

 

Napríklad:

Počet obetí na koronavírus do 23.11.2021:

https://ourworldindata.org/covid-deaths

EU       = 832 568  (437 mil. obyvateľov)

USA    = 772 344  (330 mil. obyvateľov)

UK      = 144 414  (67 mil. obyvateľov)

Rusko  = 260 319  (144 mil. obyvateľov)

Súčet len týchto obetí je 2 milióny na 978 miliónov obyvateľov

 

Čína    =     4 636  (1,36 miliard obyvateľov)

Pričom obete v Číne sú len z prvých ~ 4 mesiacov pandémie.

 

Je zaujímavé, že počet obetí na koronavírus v USA je už dva-krát, vyšší ako počet obetí Američanov v 2. Svetovej vojne a 110-krát vyšší, ako počet obetí na dvojičky 11.9.2011 v New Yorku.

 

V komunistickej Číne už aplikovali 2, 4 miliárd  dávok:

Dnes 23.11.2021 Čína má 5 nových prípadov koronavírusu. Slovensko ~10000. Prepočítané na počet obyvateľov, Komunistická strana Číny pandémiu riadi 500 000xkrát lepšie, ako naša antikomunistická vláda.

Ako je možné, že Komunisti v Číne sú 500 000-krát lepší, ako naši antikomunisti? Ako je možné, že si to nikto nevšimne a v médiách sa o tom nediskutuje?

Bolo by vhodné prediskutovať aj iné oblasti, kde Komunistická strana Číny je niekoľko tisíc-krát lepšia, ako kapitalistickí vodcovia.

 

Na oživenie môjho blogu opäť prosím  antikomunistických mentálnych vykadencov, aby tak ako v minulosti kvalitne zakadili.

 

Karol Ondriaš,

211124

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

medved

Expert Haring kritizuje video z Očovej: Medveďa autom zatlačili do dediny. Nehorázne

10.05.2024 12:58

„Napriek tomu, že je to malý medveď, má zuby a pazúry, mohol by niekoho zraniť,“ dodal.

húfnica BIA, delostrelecký systém, 155 mm

Slovenské zbrane vzbudili v Malajzii záujem, húfnica je vo finále: Kaliňák ju prišiel podporiť

10.05.2024 12:45

Hlavný bojový tank Malajzie nesie zbraňový systém, ktorý pochádza z Dubnice nad Váhom.

Európsky parlament / Europarlament /

Sondáž predikuje účasť v eurovoľbách na úrovni 40 %, ochotných prísť je 62 % Slovákov

10.05.2024 12:05

Naopak, určite by sa eurovolieb nezúčastnilo deväť percent opýtaných a skôr nie ďalších 15 %.

Taiwan, David Nan-yang Lee

Taiwanský predstaviteľ: Z nášho zastúpenia vo WHO by získala aj Čína

10.05.2024 12:02

Taiwan by sa rád zapojil ako pozorovateľ do práce Svetového zdravotníckeho zhromaždenia (WHA), ktoré sa stretne v dňoch 27. mája až 1. júna.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 285337x
Priemerná čítanosť článkov: 3480x

Autor blogu

Kategórie