Založ si blog

Demokracia ako novodobé šialenstvo a základ Motroctva našej demokratickej doby!

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných nedočkavcov.

 

Nás komunistov z KS-21.St udivuje, ako všetci demokratickí humanisti opakujú do roztrhania teľa, že ten, kto neuznáva súčasnú demokraciu je vyvrheľ ľudskej spoločnosti na našej planéte, lebo podporuje totalitné režimy. Že každého takéhoto vyvrheľa treba prevychovať, a keď sa to nedá, tak jednoducho izolovať alebo zlikvidovať, aby nenakazil vyvolenú elitu humanistov a demokratov.

 

V podstate je to rovnaké, ako keď v stredoveku v západnej Európe, humanisti tej doby zaviedli cirkevnú inkvizíciu, ktorá každého, kto neuznával ich inkvizičný humanizmus bol vyvrheľ, ktorého bolo potrebné najjednoduchšie, pre radosť všetkých divákov, ukážkovo upáliť.

 

Dôkazov, že súčasná demokracia je šialenstvo a základom Motroctva našej demokratickej doby je neúrekom. Avšak v absolútnych totalitných demokraciách sa oficiálne nesmie o tom zmieňovať.

 

Pripomeniem aspoň pár produktov totalitného demokratického absolutizmu:

 

1.) Po prevratoch v bývalom socialistickom bloku v rokoch 1989-1990 boli v týchto krajinách „totalitné režimy“ nahradené totalitnou demokraciou, čo prinieslo všeobecný úpadok, zničenie ekonomiky, vymieranie populácie, viac ako 10 miliónov obetí, chudobu, predaj ľudí, vraždy na objednávku, bezdomovcov, narkomanov, ľudí prežívajúc na antidepresívach…

 

2,) Demokratické vojny USA proti terorizmu po 11.9.2001 mali 4,5 až 4,6 milióna obetí (Washington Post 15.5.2023).

 

3.) Demokratických 1% najbohatších prispieva až 50% k otepľovaniu planéty.

 

4.) Demokratická akumulácia bohatstva planéty v rukách najbohatších sa stále zvyšuje. Podľa Oxfam z januára 2023: Od roku 2020 1 % najbohatších ľudí nazhromaždilo takmer dve tretiny všetkého nového bohatstva vytvoreného na celom svete za posledné dva roky (za pandémie).

Povedané inými slovami. Za každý 1 dolár nového globálneho bohatstva, ktorý zarobila osoba z 90% chudobnej populácii sveta, miliardár získal zhruba 1,7 milióna dolárov.

Tempo vytvárania bohatstva u bohatých sa zrýchlilo, keďže 1 % najbohatších na svete nahromadilo za posledných 10 rokov približne polovicu všetkého nového bohatstva.

Majetok miliardárov sa zvyšuje o 2,7 miliardy dolárov denne, aj keď najmenej 1,7 miliardy pracovníkov teraz žije v krajinách, kde inflácia prevyšuje mzdy.

 

5.) Imigrácia je produktom demokracie, produktom demokratického ožobračovania chudobných 1% demokratickou elitou.

 

V podstate, záverom my komunisti z KS-21.St hovoríme, že pre humánny rozvoj našej civilizácie je potrebné odstrániť súčasný totalitný demokratický absolutizmus. Zaujíma nás, kto, ako a kedy odstráni toto Motroctvo (moderné otroctvo) kapitalistickej demokracie, podobne ako v 19. storočí odstránili otroctvo.

 

Predpokladáme, že to bude komunistická Čína, ktorá už dávno poukazuje, že “zásady kapitalistickej demokracie“ sa často používajú ako „zbrane hromadného ničenia“.

Držíme jej palce!

 

Karol Ondriaš,

230622

80. Výročie SNP a Dr. G. Husák

29.08.2024

Pripomenutie si 80. Výročie SNP pri hrobe Dr. G. Husáka na cintoríne v Dúbravke – Bratislava 29. Augusta 2024. Informácia od: Dr. P. Dinuš Link: https://www.facebook.com/karol.ondrias.7/videos/1028362225592004

Tento týždeň (jún 13. -15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny!

14.06.2024

Tento týždeň (jún 13.-15. 2024) sa Genetický rakovinový nádor našej planéty dohodol, že vyprovokuje Rusko do 3. Svetovej vojny! Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. [...]

Odstrániť nenávisť na Slovensku? Nič ľahšieho!

20.05.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Posledné dni, po streľbe na pána premiéra Fica, v médiách a naokolo všetci hovoria, že je potrebné odstrániť nenávisť na [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 86
Celková čítanosť: 300693x
Priemerná čítanosť článkov: 3496x

Autor blogu

Kategórie