Založ si blog

CP-II. BR-03 a Tragédia tajných demokratických slobodných volieb

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

Potom, ako mediálni bojovníci Segregovaného Vyvoleného Hamburgera po roku 1989 zničili humánne-progresívnu Východoeurópsku socialistickú civilizáciu, povinne zaviedli tajné slobodné demokratické voľby, ako nástroj modernej dobrovoľnej materiálnej a duchovnej kolonizácie.

 

Mediálni bojovníci Segregovaného Vyvoleného Hamburgera vedia, že človek je len programovateľný biologický stroj (PBS). Pretože ovládajú väčšinu svetových a domácich médi, je pre nich jednoduché preprogramovať PBS, aby väčšina volila “vhodných“ politikov.

Za posledných 30 rokov na Slovensku výsledkom ich práce sú aj konečne slobodne volení politici, ktorí úspešne zničili, slovenské poľnohospodárstvo, priemysel, školstvo, vedu, kultúru… Zaviedli zločiny proti ľudskosti, ako bezdomovcov, vraždy na objednávku, exekúcie, predaj ľudí…

Podrobnosti sú napríklad na: https://karolondrias.blog.pravda.sk/2015/11/14/dokedy-budeme-bezducho-hajlovat-demokratickemu-sialenstvu/

 

Ako to vidíme my vzdelaní občania z CP-II.BR:

 

Praktický výsledok v bývalom socialistickom bloku potvrdzuje, že zavedenie povinných tajných slobodných demokratických volieb je moderným zločinom proti ľudskosti Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

CP-II.BR v prvej etape zakáže tajné demokratické voľby a nahradí ich verejnými demokratickými voľbami. To znamená, že volebný systém ostane rovnaký, až na to, že každý volič na volebnom lístku vyplní svoje meno a dátum narodenia. Údaje sa budú archivovať a budú verejne dostupné na internete, aby si každý mohol pozrieť, ako kto volil a komu dal preferenčné hlasy.

 

Škoda, že tento systém verejnej slobodnej voľby nemala možnosť CP-II.BR presadiť ihneď po prevrate 1989. Takto by si každý mohol pozrieť na internete, napríklad, že kto volil Mečiara, Dzurindu, Kisku, Čaputovú… a kto bude voliť Trubana, Beblavého…

Každý by hneď vedel, kto je kto.

 

CP-II.BR v druhej etape zakáže tajné aj verejné demokratické voľby súčasného kapitalistického typu, ktoré úspešne bránia výberu fundovaných politikov-zákonodarcov a sú účinnejší nástroj boja o teritórium a ničenie protivníka, ako klasické vojny. Overiteľné fakty potvrdzujú, že volení predstavitelia demokraticých volieb kapitalistického typu vyprodukovali mnoho vojen a milióny obetí.

 

CP-II.BR bude hľadať systém voľby a výberu odborníkov na rôzne posty organizácie štátu a celosvetového verejného života. Z úspechov komunistickej Číny predpokladáme, že ich volebný systém a organizácia výberu odbornikov ide pozitívnym smerom a môže byť odrazovým vzorom aj pre Európu.

 

Skoro som zabudol pripojiť našich päť axiómou, ktoré sa už stali overenými pravdami:

 

  1. Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.
  4. Pravda: Kapitalistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať horšie, tým sa ja budem mať lepšie.
  5. Pravda: Naprotitomu, socialistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať lepšie, tým sa aj ja budem mať lepšie.

 

Karol Ondriaš

CP-II.BR

200202

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284154x
Priemerná čítanosť článkov: 3465x

Autor blogu

Kategórie