Založ si blog

CP-II. BR-05 a Matriarchát

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera.

 

V súčasnosti technicko-mediálne možnosti pre-programovávať Programovateľný biologický stroj, t.j. človeka, sú obrovské. Človeka denne pre-programovávajú média, ktoré vo väčšine prípadov vlastnia súkromné osoby samostatne alebo v koalícii Segregovaného Vyvoleného Hamburgera, ktoré kontrolujú aj verejnoprávne médiá. Títo majú absolútnu moc preprogramovať človeka na obraz, ktorý im v danom okamihu najviac vyhovuje.

 

Napríklad, v 19. a začiatkom 20. storočia sa Segregovaný Vyvolený Hamburger obával, že Afrika bude mať za sto rokov 1-2 miliardy obyvateľov. Preto ich „preprogramoval“ na „chaotické“ rodinné vzťahy a samoničiace medzi-vzťahy kmeňov, štátov a kultúr. Dokonca, keď sa objavil vodca v Líbyi, Minyar Gaddafi (1941-2011), ktorý chcel zjednotiť Afriku, zaviesť jednotnú menu Zlatý dinár, zabezpečiť aby Afrika nebola len zdrojom surovín a najlacnejšej pracovnej sily, tak Segregovaný Vyvolený Hamburger v rámci štandardného postupu, celú Lýbiu rozbombardoval a zavraždil Gaddáfiho.

 

Podobne po zničení Východoeurópskej socialistickej civilizácie v roku 1990, Segregovaný Vyvolený Hamburger, ako súčasť kolonizácie a vytvárania menej konkurenčnej civilizácie, pre-programováva jej obyvateľov v rôznych oblastiach na jemu výhodný degeneračný štandard (ako sa každý môže denne presvedčiť v médiách). K tomu patrí aj zavedenie agendy Genderu, LGBT, transsexuálnej ideológie, atď…

 

Ako to chceme riešiť my vzdelaní občania z budúcej CP-II.BR:

 

Ako bolo už popísané v predchádzajúcich programoch, najskôr odstránime absolútnu moc Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tým aj zavádzanie do mozgov programy degeneračného šialenstva, ako Gender, LGBT, transsexuálna ideológia, atď…

V druhom bode, zavedieme „Matriarchát“ vo svete, aby sa zabránilo degenerácii genetického kódu človeka a tým zabezpečil zdravý mentálny a fyzický rast ďalších generácií.

 

V „demokratickej“ vyspelej časti sveta sa postupne zvyšuje vek prvorodičiek, partneri najskôr robia kariéru, chcú sa finančne zabezpečiť a až potom prichádza na rad dieťa. Predpokladáme, že v rámci konkurenčného boja, tento trend je podporovaný Segregovaným Vyvoleným Hamburgerom. Napríklad, priemerný vek prvorodičky v Európskej únii je okolo 30 rokov. Odborníci hovoria, že ideálny vek ženy prvorodičky je 20-25 rokov.

 

Ako človek starne, tak do jeho genetického kódu sa dostáva stále viac škodlivých mutácii, ktoré sa prenášajú na potomstvo. Výskumy posledných rokov prinášajú údaje, že v dôsledku týchto mutácií, a aj iných faktorov, dieťa narodené po 35 roku matky má zvýšenú pravdepodobnosť nejakej vrodenej choroby, kde je najcitlivejší mozog.

Napríklad, štúdie z viac ako 2,6 milióna zdravotníckych záznamov ľudí zo Švédska a USA a porovnaním zdravia starších a mladších súrodencov, ukázali koreláciu medzi vekom otca a psychickými chorobami detí, t.j. čím starší otec, tým väčšia psychická porucha.

Najsilnejšia korelácia bola nájdená u bipolárnej poruchy, čo je psychické ochorenie charakterizované opakujúcimi sa epizódami mánie a depresie (bipolar disorder). Ďalej to bola porucha pozornosti a hyperaktivity (Attention deficit hyperactivity disorder), nasledoval autizmus a psychotické poruchy, kde osoba je dopletená a stráca kontakt z realitou.

Iné štúdie ukázali, že abnormality chromozomov sa zvyšujú s vekom matky. Šanca, že dieťa bude mať Downov syndróm za zvyšuje s vekom matky, kde šanca Downovho syndrómu je 1 ku 1250 pre ženy, ktoré rodia vo veku 25 rokov, ale pri veku 40 rokov je táto šanca 1 ku 100.

Súčasná štúdia (Wang et al. Nat. Comm. 2016) poukázala, že nové mutácie u narodených detí súvisia s vekom otca a matky, pričom sa zvyšujú konštantne s vekom otca, ale sa viac zvyšujú, akcelerujú s vekom matky.

 

Z týchto a podobných štúdií vyplýva, že prijatím životného štandardu „demokracie“, t.j. súčasného pre-programovávania mozgov, sa do genetického kódu človeka dostáva viac a viac negatívnych mutácií.

 

Preto, CP-II.BR vypracuje a presadí zákony, ktoré by zabezpečovali také podmienky rodiny a matky, aby matky rodili deti v najvýhodnejšom produktívnom veku, t.j. 20-27 rokov, a otcovia boli taktiež mladí.

Aby v týchto rokoch, rodina už mala zabezpečené rodinné bývanie. Aby ženu – budúcu matku, nehnal Segregovaný Vyvolený Hamburger do feministického ošiaľu Gender-kariéry, ale aby ozaj v prvom rade bola ženou a matkou, aby v pohode mohla vychovávať deti. Aby sa vrátila úcta spoločnosti k žene, ako k matke.

Lebo už naši dávny prarodičia hovorievali: Najlepšie, čo môže dieťa dostať sú šťastní zdraví rodičia.

 

CP-II.BR vypracuje a presadí zákony, ktoré významne zabezpečia materiálne a finančné zvýhodnenie mladých rodín.

 

CP-II.BR nepokladá za výhru, že civilizácia zabezpečí každoročné stúpanie HDP, každoročné kupovanie výkonnejších mobilov alebo aut, výroby reklám alebo všadeprítomných zábavných relácii s povinnými úsmevmi. Takáto civilizácia mentálne upadne a v konkurencii vymrie na povinnú kapitalistickú demokraciu.

 

Takže: Nech žije svetový Matriarchát!

 

Skoro som zabudol pripojiť našich päť axiómou, ktoré sa už stali overenými pravdami:

 

  1. Pravda: Socializmus bol komunistický zázrak novej humánnej civilizácie.
  2. Pravda: Po odstránení komunistov od moci, po majdane v novembri 1989, spoločnosť následkom kapitalistického systému zákonite zdegenerovala, čo vedie k jej samozničeniu.
  3. Pravda: Dôkazov prvých dvoch právd je tak veľa, že každý, kto tvrdí opak musí mať vytunelovaný mozog, ktorý Segregovaný Vyvolený Hamburger aj náležite využíva.
  4. Pravda: Kapitalistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať horšie, tým sa ja budem mať lepšie.
  5. Pravda: Naprotitomu, socialistický zákon maximálneho zisku hovorí: Čím sa ty budeš mať lepšie, tým sa aj ja budem mať lepšie.

 

Karol Ondriaš

200215

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom Egypta a Kataru na prímerie v Pásme Gazy

06.05.2024 19:11

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 284933x
Priemerná čítanosť článkov: 3475x

Autor blogu

Kategórie