Založ si blog

Existuje koalícia genetických zabijakov, ktorí nepokladajú určitých ľudí za ľudské bytosti? Alebo je to stále “nebezpečné” tabu?

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a ostatných.

 

Napríklad, systém feudalizmu v Západnej Európe po dobu 350 rokov vytvoril optimálne podmienky pre upalovanie bosoriek. Bolo to vďaka spoločenskému štandardu, kde do vedúcich mocenských a politických štruktúr sa s vysokou pravdepodobnosťou dostávali genetickí zabijaci, v tomto prípade upalovači bosoriek.

 

Otázkou dneška je, či aj kapitalizmus nevytvára optimálne podmienky, že do vedúcich mocenských a politických štruktúr sa s vyzšou pravdepodobnosťou dostávajú genetickí zabijaci?

Druhá, závažnejšia a tabulizovaná otázka je, či niektoré genetické skupiny ľudí, kmeňov, národov… neprodukujú viac genetických zabijakov, ako iné genetické skupiny ľudí?

Treťou otázkou je, či genetickí zabijaci nevytvárajú v rámci globalizácie koalície genetických zabijakov.

 

Je dosť overiteľných dôkazov, že odpovede na tieto tri otázky sú kladné?

 

Aspoň pár príkladov:

 

Boli to genetickí zabijaci, ktorí masakrovali nevinných ľudí, domorodcov na americkom kontinente, alebo počas kolonializmu, v kolóniách celého sveta počas 300 rokov?

Boli to boli genetickí zabijaci, ktorí obchodovali s otrokmi alebo sa vytešovali z ich vlastníctva?

Boli to genetickí zabijaci, mnohí v Atilovej, Napoleonovej, Hitlerovej… armáde, ktorí masakrovali nevinných ľudí, domorodcov na dobitých územiach alebo v koncentračných táboroch?

 

Pre zaujímavosť, Nemecko v tomto roku oficiálne uznalo, že správanie sa Nemecka počas kolonizácie Namíbie bola genocída. Mnohé prvky genocídy v Namíbii mali prvky nacizmu o nadradenej a menejcennej rase.

 

Myslím si, že v týchto a podobných prípadoch by sa malo vedecky preskúmať, či to boli genetickí zabijaci, a ak boli, či nepatrili k nejakému kmeňu, národu, alebo k nejakej inej geneticky definovanej skupine?

Myslím si, že je veľa kmeňov, národov, alebo iných geneticky definovaných skupín, ktoré by nemasakrovali nevinných ľudí, domorodcov na americkom kontinente, v kolóniách, neobchodovali by s otrokmi, netúžili by sa zúčastniť vojenských intervencií…

 

Keď sa prenesieme do súčasnej Európy, zarážajúca je propaganda v televíziách nemeckej DW, BBC, Euronews, CNN…. vykresliť Východoeurópanov, Rusko, Bielorusko… ako nedemokratické, zločinecké krajiny, kde je potrebné odstrániť z vedenia zločincov a oslobodiť ľudí spod totality (niečo také sme zažili po roku 1989).

Podobne je zarážajúce hlasovanie väčšiny členov Európskeho parlamentu (EP) a postoj Európskej komisii (EK) v niektorých závažných otázkach týkajúcich sa Východnej Európy spolu s Ruskou federáciou.

 

Myslím si, a treba to vedecky preskúmať, či západoeurópska a aj USA kampaň, hlasovanie v EU a rozhodovanie EK nie sú typické chovania koalície genetických zabijakov, ktorí podobne ako nacisti, členovia „nadradenej rasy“, rozhodovali o „menejcennej“ Východoeurópskej rase počas 2. Svetovej vojny? Či sledujú ten istý cieľ, ako nacisti počas 2. Svetovej vojny: Zničiť aj posledné slobodné časti Východoeurópskej civilizácie, t.j. Ruskú federáciu a Bielorusko? Rozdeliť si ich územie a obyvateľov pretvoriť na demokraticky slúžiacu „menejcennú rasu“ a zaradiť ich do systému americko-európskeho protektorátu?

 

Je nižšie pár dôkazov-príkladov chovania sa koalície genetických zabijakov fungujúca pod rúškom dodržiavania ľudských práv?

– Vymyslené aféry okolo otráv nevinných občanov, „kritikov Kremľa“ pomocou ruskej bojovej látky „Novičok“.

– 9.8.2020 v Bielorusku prezidentské voľby Lukašenko vysoko vyhral a získal až 80% hlasov a opozičná kandidátka len 10% hlasov. Aká bola reakcia genetických zabijakov: EP a EK  voľby neuznali a za prezidentku vyhlásili Cichanovskú. Po asi polročnom humbuku, Cichanovská nesplnila úlohu a genetickí zabijaci sa prestali o ňu zaujímať?

– Každomesačné uvaľovanie sankcií na Bielorusko, Rusko (a aj komunistickú Čínu) z EP a EK a z USA. I keď sankcie nezaberajú, pre podporovateľov koalície genetických zabijakov  dokazujú, že koalícia zabijakov je stále v strehu?

– Včera 20.10.2021 EP udelil cenu Andreje Sacharova „Za svobodu myslenia“ ruskému opozičnému predákovi Alexejovi Navalnému, ktorý je v Rusku väznený.

Koalícii genetických zabijakov nevadí, že podporuje udelenie ceny človeku, ktorý je väznený za kriminálne činy?

 

Záverom, treba zdôrazniť, že každý deň sa vynárajú nové dôkazy, ktoré je potrebné vedecky preskúmať, či kapitalizmus vytvára optimálne podmienky, aby aj do vedúcich mocenských a politických štruktúr sa často dostávali genetickí zabijaci.

Preskúmať tabulizovanu otázku, či niektoré genetické skupiny ľudí, kmeňov, národov… neprodukujú viac genetických zabijakov, ako iné genetické skupiny ľudí, by bolo potrebné. Ale bohužiaľ to zatiaľ nedovolí súčasný civilizačný štandard, paradoxne, lebo chce dodržiavať ľudské práva.

 

My komunisti z BKS-II.BR sme presvedčení, že odstránením kapitalizmu sa odstránia od moci aj genetickí zabijaci, ktorým kapitalizmus umožňuje úspešnú činnosť už 300 rokov.

 

Myslíme si, že ideológia a prax Komunistickej Číny dokázala odstrániť genetických zabijakov z mocenských štruktúr, a preto genetickí zabijaci robia všetko preto, aby zničili Komunistickú Čínu.

My veríme, že sa im to nepodarí a Komunistickú Čínu budú nasledovať aj ďalšie pokrokové krajiny a civilizácie.

 

 

Karol Ondriaš,

211021

VII. Križiacke ťaženie do Ruska a vyľakaní Genetickí Euroatlantickí predátori. Aké je súčasné skóre?

21.04.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a aj tých, ktorí si myslia, že sa ich to netýka. Prvých šesť križiackych ťažení genetických predátorov do Ruska sú popísané v mnohých publikáciách a ja som ich spomenul v [...]

Kapitalistické demokratické slobodné voľby a výber kandidátov, ako zbrane hromadného sebazničenia! Prečo komunistická Čína skúpi za pár desiatok rokov Európu a USA za cenu šrotu?

02.04.2024

Odpoveď je jednoduchá: Pretože Čína nepoužíva zbrane hromadného sebazničenia! Ja popíšem aspoň dve zbrane hromadného sebazničenia, ktorým sa v kapitalizme klaniame podobne, ako v stredoveku po dobu 350 rokov sa klaňali páleniu bosoriek, t.j. prostriedku na odstránenie zla. Komunistická Čína, a aj my komunisti z KS-21.St, pokladáme kapitalistické, [...]

Ako bude reagovať genetický rakovinový nádor a jeho metastázy, keď sa faktami ďalej potvrdí, že za masakrom na predmestí Moskvy 22. 3. 2024 je vláda Ukrajiny?

24.03.2024

Úvodom prehlasujem, že všetko, čo je napísané v tomto blogu je klamstvo. Je to všetko vymyslené pre potešenie chichotajúcich sa domácich zvieratiek Segregovaného Vyvoleného Hamburgera a tých, ktorých sa to týka. Áno, je to pravda!! Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Ukrajiny Alexej Danilov potvrdil účasť Ukrajiny na teroristickom útoku na „Crocus“: [...]

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Antony Blinken / Si Ťin-pching /

USA a Čína musia byť partnermi, vyhlásil prezident Si na stretnutí s Blinkenom

26.04.2024 12:24

Americký minister zahraničných vecí, ktorý v piatok končí návštevu Číny, predtým rokoval so svojím čínskym náprotivkom Wang Iom viac ako päť a pol hodiny.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 82
Celková čítanosť: 283628x
Priemerná čítanosť článkov: 3459x

Autor blogu

Kategórie